ESET nod32 antıvırus 6 çok RAM kullanıyor

Griff0

Centipat
Merhabalar ilk önce, ESET antivirüs çok fazla RAM yiyor, sistemim güçsüz olduğu için kapatmak istiyorum. Nasıl programı devre dışı bırakabilirim? Yardım edebilir misiniz dostlarım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silmelisiniz. Antivirüs programını kapattıktan sonra niye sisteminde yer kaplasın ki? Kaspersky Security Cloud az RAM kullanıyor. Benim bilgisayar da 6 GB RAM'e sahip, eskiden Kaspersky sistemi zorluyordu ama şimdi rahat. Tavsiyem Kaspersky kullanmanız yönündedir.

Görev yöneticisinden ESET'e dair her şeyi kapatabilirsiniz veya programı silebillirsiniz.
Denedim ama erişim engelleniyor.
Silmelisiniz. Antivirüs programını kapattıktan sonra niye sisteminde yer kaplasın ki? Kaspersky Security Cloud az RAM kullanıyor. Benim bilgisayar da 6 GB RAM'e sahip, eskiden Kaspersky sistemi zorluyordu ama şimdi rahat. Tavsiyem Kaspersky kullanmanız yönündedir.
Sadece oyun oynarken kapatmak istiyorum. Farklı virüs programına geçeceğim zaten. Teşekkür ederim yine de.

Düşük sistemlerde Eset kullanılmasını önermiyorum. Zira 2GB RAM kullanan sistemin can çekişiyordu.

Kaspersky Security Cloud Free deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı