Merhaba arkadaşlar.
Format attırdığım yerdeki adam bana sormadan ESET antivirüs programını indirmiş, şu anda kullanımda mecbur. Sorum şu ki; kullanmaya devam etmeli miyim sizce? Bilgisayarın aktifliğini etkiler mi çok? Eğer bir zararı dokumayacaksa arkadan çalışmaya devam edebilir zannımca.
HP 15 DWI Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP 15 DWI Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Tamam kardeşim, ben bilgisayarcıdan çıktıktan sonraki halini istiyorum. Müsait olduğunda dediğim programı indirip istediğim bölümlerin fotoğrafını atar mısın?
Tamam kardeşim, ben bilgisayarcıdan çıktıktan sonraki halini istiyorum. Müsait olduğunda dediğim programı indirip istediğim bölümlerin fotoğrafını atar mısın?
Ben aldıktan hemen sonra kontrol ettim vidaları falan 1 aylık bilgisayarı açmaya cesaret edebilir mi temizdi her şeyi?
Ama fan sesi Discord açınca bile hafif yükseliyor acaba antivirüs programından dolayı mı?
Ben aldıktan hemen sonra kontrol ettim vidaları falan 3 haftalık bilgisayarı açmaya cesaret edebilir mi temizdi her şeyi?
Ama fan sesi Discord açınca bile hafif yükseliyor acaba antivirüs programından dolayı mı?