BraveMaster Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Merhaba ESET antivirüsümün süresi bitiyordu. İnternettede bir sürü Key var. Bunlardan kullandım. Sistemime virüs vs. bir şey olur mu?
Merhaba ESET antivirüsümün süresi bitiyordu. İnternettede bir sürü Key var. Bunlardan kullandım. Sistemime virüs vs. bir şey olur mu?
L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Hayır virüs girmez ama o Key'ler seni korumaz veri tabanı eksik gönderiliyor. Yani orijinal ESET koruduğu virüsler senin girdiğin Key'ler korumaz.
Hayır virüs girmez ama o Key'ler seni korumaz veri tabanı eksik gönderiliyor. Yani orijinal ESET koruduğu virüsler senin girdiğin Key'ler korumaz.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Mart 2021 #3 Bulaşmaz. Ama o keyler seni çok korumaz haberin olsun. Veri tabanları güncel olmuyor o keylerin. Güncelleme de gelmiyor o keylere.
Bulaşmaz. Ama o keyler seni çok korumaz haberin olsun. Veri tabanları güncel olmuyor o keylerin. Güncelleme de gelmiyor o keylere.
körbiginar Megapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.726 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2021 #5 Olmaz ama onlar pek fazla korumuyor.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Mart 2021 #6 BraveMaster dedi: Merhaba ESET antivirüsümün süresi bitiyordu. İnternettede bir sürü Key var. Bunlardan kullandım. Sistemime virüs vs. bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Lisans bilgilerinde ödemeli yazıyorsa sorun yok.
BraveMaster dedi: Merhaba ESET antivirüsümün süresi bitiyordu. İnternettede bir sürü Key var. Bunlardan kullandım. Sistemime virüs vs. bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Lisans bilgilerinde ödemeli yazıyorsa sorun yok.