ESET NOD32 varken Kaspersky da alınır mı?

Carlae

Zeptopat
Daha fazla  
ESET NOD32 antivirüs kullanıyorum, sizce Kaspersky almalı mıyım? (Kullandığım ESET NOD32'yi iptal etmeyeceğim)

Bence Kaspersky, NOD32'den çok çok daha iyi. Birçok virüs taramamı NOD32 ile yaptığım dönemde bulamadığı virüsleri Kaspersky ücretsiz sürümüyle bulup temizlemişti.

Eğer NOD32 iptal edip Kaspersky'a geçme şansın varsa geç derim çünkü NOD32 iyi bir antivirüs koruması sunamıyor ama NOD32'dururken Kaspersky alman hem saçma olur, hemde bilgisayarın 2'sini birden çalıştırmaya çalışırken çok yüksek bir güç payı bunlara ayrılır ve ciddi performans kaybedersin.

Geçmişte NOD32 kullandım sistemi çok yoruyordu ondan sonra Defenderden başka kullanmazdım. Technopattan sonra üyelerin neredeyse %90'ının Kaspersky ve Malwarebytes yorumlarını gördükten sonra vardır bir sebebi diyip ikisini de satın aldım ve kullanıyorum memnunum.

ESET NOD32 antivirüs kullanıyorum, sizce Kaspersky alınır mı? (kullandığım ESET NOD32'yi iptal etmeyeceğim)

Alınmaz en az sistem kullanımı yapan Av'lerden biridir(Kaspersky'den az kullanır)ve Kaspersky kadarda sisteminizi korur çok aralarında fark yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı