M Mehmet Unsal Ziyaretçi 26 Eylül 2015 #1 Eset'in sitesinden Endpoint Security 6 indiriyordum gözüme çarpan noktalar oldu. Installer with/without AV Remover falan demiş hangisini indireyim? ESET Remote Administartor yazıyor o nedir? Bir ev kullanıcısıyım benle alakası var mıdır? Tavsiye eder misiniz? (korsan değildir lisanslı) Detaylıca belirttim,
Eset'in sitesinden Endpoint Security 6 indiriyordum gözüme çarpan noktalar oldu. Installer with/without AV Remover falan demiş hangisini indireyim? ESET Remote Administartor yazıyor o nedir? Bir ev kullanıcısıyım benle alakası var mıdır? Tavsiye eder misiniz? (korsan değildir lisanslı) Detaylıca belirttim,
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 26 Eylül 2015 #2 ESET Remote Administartor uzaktan yönetim. Elinde lisans varsa kullan. Eset indirmek istiyorsan buradan indir. ESET :: Yükle :: Bireysel Son düzenleme: 26 Eylül 2015
ESET Remote Administartor uzaktan yönetim. Elinde lisans varsa kullan. Eset indirmek istiyorsan buradan indir. ESET :: Yükle :: Bireysel
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Eylül 2015 #4 Silinen üye dedi: Bir ev kullanıcısıyım benle alakası var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcının Endpoint ile işi ne? Silinen üye dedi: Installer with/without AV Remover falan demiş hangisini indireyim? Genişletmek için tıkla... Birinde antivirüs kaldırma birinde kaldırma yazılımı yok. Yani 2. seçenek seçilme ileride kaldırma ihtimali olacağından. Silinen üye dedi: Tavsiye eder misiniz? (korsan değildir lisanslı) Genişletmek için tıkla... Endpoint lisansı neden aldınız?
Silinen üye dedi: Bir ev kullanıcısıyım benle alakası var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcının Endpoint ile işi ne? Silinen üye dedi: Installer with/without AV Remover falan demiş hangisini indireyim? Genişletmek için tıkla... Birinde antivirüs kaldırma birinde kaldırma yazılımı yok. Yani 2. seçenek seçilme ileride kaldırma ihtimali olacağından. Silinen üye dedi: Tavsiye eder misiniz? (korsan değildir lisanslı) Genişletmek için tıkla... Endpoint lisansı neden aldınız?
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 26 Eylül 2015 #5 Bilişimle uğraşan arkadaşım vardı onun lisans anahtarını kullanıyordum ama sonra kaldırdım şuan Norton Internet Security 2014 kullanıyorum.
Bilişimle uğraşan arkadaşım vardı onun lisans anahtarını kullanıyordum ama sonra kaldırdım şuan Norton Internet Security 2014 kullanıyorum.