ESET Silinmiyor

ilk çözümü denediğimde başlıktaki hatayı alıyorum cmd den komut yazmalı olan çözümde de 4.adımda bu hata geliyor
1592911933226.png

Hizmetlerden "Windows Defender" i durdur ve otomatik başlatma seçeneğini manuel (elle) seçeneğine çevirdikten sonra hizmeti yeniden başlat.
hizmet durduruldu gözüküyordu başlata bastığımdada defender hata vermeden açılmayı reddetti tarzı bi hata çıktı tamama bastım ve şuan başlat durdur gibi seçeneklerden hiçbirine tıklayamıyorum başlangıç türünüde seçemiyorum

hizmet durduruldu gözüküyordu başlata bastığımdada defender hata vermeden açılmayı reddetti tarzı bi hata çıktı tamama bastım ve şuan başlat durdur gibi seçeneklerden hiçbirine tıklayamıyorum başlangıç türünüde seçemiyorum
Temiz bir kurulum yapmanı öneririm, daha kolay seni uğraştırmaz. Zaten PC çalışır durumda istediğin dosyaları yedekleyebilirsin hiç kendini yorma bilgisayarda hızlanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı