ESET Smart Security 7 - 3 Aylık Lisans

Devam ediyor bitmemiş henüz bir daha deneyin isterseniz. Bu arada ESET nasıl güvenilir ve sağlam bir koruma sağlıyor mu?

Fena sayılmaz, en azından sürekli açılacak spam pencerelerinden, flash usb'den bulaşabilecek o sinir bozucu .exe virüslerinden koruyor. Sisteme yük olduğuda pek söylenemez ama 2GB ram üstü tavsiye edilir. Baktımda benim ücretsizin bitmesine 12 gün kalmış :D bakalım başka hangi virüs programları var piyasada :D

ESET sağlam ve güvenilir bir programdır. Şöyle garip bir durum var ki, evimde ve işyerimde aynı tarayıcının aynı versiyonunu kullanmama rağmen evde link anasayfaya yönlenirken işteki bilgisayarda sorunsuz alabiliyorum. Farklı bir tarayıcı ile girmeyi deneyin.

Maalesef, Internet Explorer, Chrome ve Mozilla'da denedim sayfa açılmıyor. Neyse sağlık olsun Eset'i deneme fırsatımız olmayacak :)

Bende sayfa açılıyor ama daha önce lisans aldığım için tekrar alamıyorum. Bu farklılığın nedenini anlayabilmiş değilim. DNS'yi otomatik yaparak deneyin bir de.

wL2ARJ.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı