Arkadaşlar ESET Smart Security programını deneme sürümü olarak kullanmak istedim.
Fakat taramayı düzgün yapmıyor. Program güncel.
"Açılırken hata oluştu" diyor sorun sizce nedir?
İşletim sistemi diye düşündüğüm için konuyu buraya açtım. Win7 Proffessional 32bit.
@Bay Meraklı
Bu forumda ESET fazla önerilmiyor ve dolayısıyla kullanılmıyor. Duyduğuma göre ESET biraz sorunlu bir antivirüs zaten. Hafif ve koruyan bir antivirüs isterseniz Norton önerebilirim.
Alternatif çözüm olarak IObit Uninstaller adlı program ile ESET'i kaldırın ama geri yükleme noktası oluşturmanızı isteyecektir program, onu yapmanızı öneririm. Birkaç dakikanızı alır zaten. Programı kaldırdıktan sonra güçlü tarama yapın ve çıkanları kaldırın. CCleaner ile temizlik yapın ve ESET'i tekrar yükleyin. Belki bu sorununuzu çözer. Bu benim kullanabileceğim yöntem. Forumda IObit ürünleri önerilmiyor. Ben de önermiyorum çoğunlukla ama bu programını iyi buldum.
Bir de bu forumda önerilen yöntem var. ESET'i kaldırın. ESET'in uninstaller programını yükleyin. Güvenli modda kullanın. CCleaner ile temizlik yapın ve ESET'i tekrar yükleyin.
Olmazsa kaliteli bir antivirüs programı kullanmanızı öneririm.
Alternatif çözüm olarak IObit Uninstaller adlı program ile ESET'i kaldırın ama geri yükleme noktası oluşturmanızı isteyecektir program, onu yapmanızı öneririm.
Bu şekilde dediğin ile daha sağlıklı kaldırılır. Her zaman denetim masasından kaldırılır, sonrasında kalıntı kalma ihtimaline karşı kendi firmasının kaldırma aracı varsa (mecburi değil) o çalıştırılır.
İşletim sistemiyle çok alakası yok, belirtilen sistem dosyaları şifreli olduğundan bu dosyaları tarayamadığından, içeriğine ulaşamadığından açılamadı gibi uyarılar verebilir ve normal bir durumdur.