M MUhammed Yılmaz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar size bir sorum var. Eset Smart Security yazılımında HIPS diye bir bölüm var bunu açmamı tavsiye ediyor yazılım fakat bunu açtığım sürekli izin istiyor bence gereksiz ve can sıkıcı.
Merhaba arkadaşlar size bir sorum var. Eset Smart Security yazılımında HIPS diye bir bölüm var bunu açmamı tavsiye ediyor yazılım fakat bunu açtığım sürekli izin istiyor bence gereksiz ve can sıkıcı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Temmuz 2016 #2 Cok basarili tespiti olmasa da gereklidir. Korsan yazilimlar kullandigin surecte cok uyari alabilirsin.
Cok basarili tespiti olmasa da gereklidir. Korsan yazilimlar kullandigin surecte cok uyari alabilirsin.
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 26 Şubat 2017 #3 Paylaştığım ekran görüntülerindeki yolu izleyip uyarıları kapatabilirsin.