A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Roblox Jailbreak oynuyordum ve sonra sürekli geri atıyordu sildikten sonra düzeldi ESET cidden internetimi yavaşlatıyor mu yavaşlatıyorsa da güvenliğini çok azaltmadan nasıl hızlandırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
Roblox Jailbreak oynuyordum ve sonra sürekli geri atıyordu sildikten sonra düzeldi ESET cidden internetimi yavaşlatıyor mu yavaşlatıyorsa da güvenliğini çok azaltmadan nasıl hızlandırabilirim?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 9 Kasım 2022 #2 ESET'in Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp deneyin.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 Webcam kullanan insan dedi: ESET'in Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenliğini alt üst etmeden demiştim ama.
Webcam kullanan insan dedi: ESET'in Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenliğini alt üst etmeden demiştim ama.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 9 Kasım 2022 #4 Akintuna dedi: Güvenliğini alt üst etmeden demiştim ama. Genişletmek için tıkla... Başka şekilde öğrenme yolunuz mu var?
Akintuna dedi: Güvenliğini alt üst etmeden demiştim ama. Genişletmek için tıkla... Başka şekilde öğrenme yolunuz mu var?
3 397444 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Makaleler 10 Çözümler 10 10 Kasım 2022 #5 ESET'i komple devre dışı bırak, nedenin gerçekten o olup olmadığını doğrula. Eğer kesin neden oysa NOD32 paketini dene, aynı durumun yaşanıp yaşanmadığını teyit et. Böyle iyiyse o paketten devam et.
ESET'i komple devre dışı bırak, nedenin gerçekten o olup olmadığını doğrula. Eğer kesin neden oysa NOD32 paketini dene, aynı durumun yaşanıp yaşanmadığını teyit et. Böyle iyiyse o paketten devam et.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #6 397444 dedi: ESET'i komple devre dışı bırak, nedenin gerçekten o olup olmadığını doğrula. Eğer kesin neden oysa NOD32 paketini dene, aynı durumun yaşanıp yaşanmadığını teyit et. Böyle iyiyse o paketten devam et. Genişletmek için tıkla... Güvenliğimi azaltayim diyorsun. Belki güvenliğimi azaltmadan bir ayar yapmam gerekiyordur diye düşünmüştüm.
397444 dedi: ESET'i komple devre dışı bırak, nedenin gerçekten o olup olmadığını doğrula. Eğer kesin neden oysa NOD32 paketini dene, aynı durumun yaşanıp yaşanmadığını teyit et. Böyle iyiyse o paketten devam et. Genişletmek için tıkla... Güvenliğimi azaltayim diyorsun. Belki güvenliğimi azaltmadan bir ayar yapmam gerekiyordur diye düşünmüştüm.