ESET Smart Security virüs buldu

782848

Femtopat
Katılım
6 Mayıs 2024
Mesajlar
96
Bilgisayarıma yeni Windows 10 temiz kurulum yaptım. Sonra bilgisayara Kaspersky kurdum ama lisans kısmında sunucu hatası verip durdu. Bende Kaspersky kaldırdım. ESET Smart Security 30 günlük deneme sürümünü kurdum ve tarama yaptım.

Adsız.jpg


Resimde görünen 3 tane virüs tarzı bir şey temizledi. Bu dosyalara gerçekten virüs mü bulaşmış. Yoksa F/P mi? Dosyalar Edge ve Bing ait değil mi? Bilgisayarda henüz bir şey yüklü değil. Oyun yok bir şey yok. Sadece Google Chrome yüklü. Bir de Windows 10 ISO orijinal sitesinden kendi mediacreationtool_22h2 programıyla USB yükledim. İlk defa böyle bir uyarı verdi. PC'ye tekrar format atsam mı?
 
Virüs değil herhalde Chrome yüklediğinden için Bing ve Microsoft Egde'i gereksiz yazılımlar olarak algılamış.
Ayda bir temiz kurulum yaparım bilgisayara ve neredeyse her programı orijinal kullanmaya özen gösteririm. Her format attığımda Kaspersky yüklerim. İlk defa kasperksy sunucu hatası verdi. Bende ESET yükledim sonuç bu. Microsoft uygulamasına güvenmiyor ESET. Kasperksy şu 90 günlük deneme lisansında sorun yaşayan var mı şuan? Ben sürekli o lisansla format atıyorum 2 gün önce bir şey yoktu.
 
Ayda bir temiz kurulum yaparım bilgisayara ve neredeyse her programı orijinal kullanmaya özen gösteririm. Her format attığımda Kaspersky yüklerim. İlk defa kasperksy sunucu hatası verdi. Bende ESET yükledim sonuç bu. Microsoft uygulamasına güvenmiyor ESET. Kasperksy şu 90 günlük deneme lisansında sorun yaşayan var mı şu an? Ben sürekli o lisansla format atıyorum 2 gün önce bir şey yoktu.
Bende bu hafta içinde mobilde lisans hatası almıştım. ESET'in buldukları virüs değil.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı