byMyzz Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 322 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 18 Ağustos 2015 #1 Bilgisayarda neye girdiğime, neyi indirdiğime dikkat ederim. Sadece bilgisayarımda ne olur ne olmaz diye bulunmasını istiyorum. D Smart Net kulladığım için bedava lisans veriliyor, sizce kullanmalı mıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2015
Bilgisayarda neye girdiğime, neyi indirdiğime dikkat ederim. Sadece bilgisayarımda ne olur ne olmaz diye bulunmasını istiyorum. D Smart Net kulladığım için bedava lisans veriliyor, sizce kullanmalı mıyım ?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #2 ESET'i tavsiye etmiyoruz. Kaspersky 2015'i kullanmanızı tavsiye ederim.
byMyzz Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 322 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 19 Ağustos 2015 #3 samet67671 dedi: ESET'i tavsiye etmiyoruz. Kaspersky 2015'i kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... WebRoot nasıldır sizce ?
samet67671 dedi: ESET'i tavsiye etmiyoruz. Kaspersky 2015'i kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... WebRoot nasıldır sizce ?
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #4 ESET size yetecektir. Ancak 6-7 ay sonra sıkıntı çıkabilir. Silip kurarsanız düzelir.
byMyzz Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 322 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 19 Ağustos 2015 #5 mustafacelebi dedi: ESET size yetecektir. Ancak 6-7 ay sonra sıkıntı çıkabilir. Silip kurarsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sıkıntı hocam ?
mustafacelebi dedi: ESET size yetecektir. Ancak 6-7 ay sonra sıkıntı çıkabilir. Silip kurarsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sıkıntı hocam ?
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #6 byMyzz dedi: Ne gibi bir sıkıntı hocam ? Genişletmek için tıkla... İnternete girememe vb. bana olmuştu. Silip yükledim düzeldi. (Murat5038 sağolsun )
byMyzz dedi: Ne gibi bir sıkıntı hocam ? Genişletmek için tıkla... İnternete girememe vb. bana olmuştu. Silip yükledim düzeldi. (Murat5038 sağolsun )
I i_am_minigun Ziyaretçi 19 Ağustos 2015 #7 Kaspersky, Norton IS, Avg dışında hiçbirini tavsiye etmiyorum açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2015
byMyzz Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 322 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 19 Ağustos 2015 #8 Silinen üye dedi: Kaspersky, Norton IS, Avg dışında hiçbirini tavsiye etmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... AVG IS lisansı buldum onumu kullansam sizce ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2015
Silinen üye dedi: Kaspersky, Norton IS, Avg dışında hiçbirini tavsiye etmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... AVG IS lisansı buldum onumu kullansam sizce ?
byMyzz Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 322 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 19 Ağustos 2015 #10 Silinen üye dedi: Kullanabilirisiniz orjinal bir serial ise sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Orjinal serial deniyelim zarar gelmez. Cevaplarınız için teşekkürler.
Silinen üye dedi: Kullanabilirisiniz orjinal bir serial ise sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Orjinal serial deniyelim zarar gelmez. Cevaplarınız için teşekkürler.