raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #11 Fıratt10 dedi: Ee siliverin bir zahmet. Genişletmek için tıkla... Kaldır dediğimde yüzde yüz silinir mi? Premimum değil bekimki bedava olan. Anna Karenina dedi: Endişe ediyorsan Kaspersky ile de bir tara APK dosyası mümkünse yüklemeyin. Genişletmek için tıkla... Kaldır dediğimde yüzde yüz kalkar mı? Son düzenleme: 15 Eylül 2023
Fıratt10 dedi: Ee siliverin bir zahmet. Genişletmek için tıkla... Kaldır dediğimde yüzde yüz silinir mi? Premimum değil bekimki bedava olan. Anna Karenina dedi: Endişe ediyorsan Kaspersky ile de bir tara APK dosyası mümkünse yüklemeyin. Genişletmek için tıkla... Kaldır dediğimde yüzde yüz kalkar mı?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 15 Eylül 2023 #12 Malwarebazar'a yükle. raxemüller dedi: Kaldır dediğimde yüzde yüz silinir mi? Premimum değil bekimki bedava olan. Kaldır dediğimde yüzde yüz kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Kalkar.
Malwarebazar'a yükle. raxemüller dedi: Kaldır dediğimde yüzde yüz silinir mi? Premimum değil bekimki bedava olan. Kaldır dediğimde yüzde yüz kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Kalkar.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #13 Turkıye anlasması dedi: Malwarebazar'a yükle. Kalkar. Genişletmek için tıkla... Esetten kaldırdıktan sonra kaspersky lede taradım bişi bulamadı kalkmıştır umarım?Ama trojan kaldırmak bu kadar kolay mı?
Turkıye anlasması dedi: Malwarebazar'a yükle. Kalkar. Genişletmek için tıkla... Esetten kaldırdıktan sonra kaspersky lede taradım bişi bulamadı kalkmıştır umarım?Ama trojan kaldırmak bu kadar kolay mı?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 15 Eylül 2023 #14 raxemüller dedi: Esetten kaldırdıktan sonra kaspersky lede taradım bişi bulamadı kalkmıştır umarım?Ama trojan kaldırmak bu kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir ara indirdiniz ve açmadınız. Açmadığınız şeyden virüs bulaşmaz. Bu yüzden virüsü bulaşmadan kaldırmış oldunuz muhtemelen.
raxemüller dedi: Esetten kaldırdıktan sonra kaspersky lede taradım bişi bulamadı kalkmıştır umarım?Ama trojan kaldırmak bu kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir ara indirdiniz ve açmadınız. Açmadığınız şeyden virüs bulaşmaz. Bu yüzden virüsü bulaşmadan kaldırmış oldunuz muhtemelen.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #15 298784 dedi: Muhtemelen bir ara indirdiniz ve açmadınız. Açmadığınız şeyden virüs bulaşmaz. Bu yüzden virüsü bulaşmadan kaldırmış oldunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O hangi dosya bulamadım tas22 diye futbol oyunu indirdim o mu acaba ama açmayı denediğimde açılmamıştı.
298784 dedi: Muhtemelen bir ara indirdiniz ve açmadınız. Açmadığınız şeyden virüs bulaşmaz. Bu yüzden virüsü bulaşmadan kaldırmış oldunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O hangi dosya bulamadım tas22 diye futbol oyunu indirdim o mu acaba ama açmayı denediğimde açılmamıştı.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 15 Eylül 2023 #16 raxemüller dedi: O hangi dosya bulamadım tas22 diye futbol oyunu indirdim o mu acaba ama açmayı denediğimde açılmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ben bilemiyorum artık. Antivirüs bir şey bulmadıysa ve hesaplarınızda anormal bir hareketlilik yok ise muhtemelen sorununuz çözülmüştür.
raxemüller dedi: O hangi dosya bulamadım tas22 diye futbol oyunu indirdim o mu acaba ama açmayı denediğimde açılmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ben bilemiyorum artık. Antivirüs bir şey bulmadıysa ve hesaplarınızda anormal bir hareketlilik yok ise muhtemelen sorununuz çözülmüştür.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #17 298784 dedi: Ben bilemiyorum artık. Antivirüs bir şey bulmadıysa ve hesaplarınızda anormal bir hareketlilik yok ise muhtemelen sorununuz çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Oka giderken kendiliğinden telefon kapabdı yada elim tosladı bilmiyorum ama youtubeya girdiğimde arama kısmına tıkladığımda şarkılar diye bişi aratılmış ama başka hiçbirşey aratılmamış bu normal mi?Daha yeni oldu şarkılar şeyi.
298784 dedi: Ben bilemiyorum artık. Antivirüs bir şey bulmadıysa ve hesaplarınızda anormal bir hareketlilik yok ise muhtemelen sorununuz çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Oka giderken kendiliğinden telefon kapabdı yada elim tosladı bilmiyorum ama youtubeya girdiğimde arama kısmına tıkladığımda şarkılar diye bişi aratılmış ama başka hiçbirşey aratılmamış bu normal mi?Daha yeni oldu şarkılar şeyi.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #18 raxemüller dedi: Telefonda tarattım trojan buldu. Eki Görüntüle 1944085 Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı siz mi indirdiniz?
raxemüller dedi: Telefonda tarattım trojan buldu. Eki Görüntüle 1944085 Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı siz mi indirdiniz?
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #19 Windows Güvenliği dedi: Bu dosyayı siz mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Muhtemel,googleden çok şey indirdim.
Windows Güvenliği dedi: Bu dosyayı siz mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Muhtemel,googleden çok şey indirdim.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #20 raxemüller dedi: Muhtemel,googleden çok şey indirdim. Genişletmek için tıkla... "çok şey" o zaman normal. Temizlemeniz yeterli.
raxemüller dedi: Muhtemel,googleden çok şey indirdim. Genişletmek için tıkla... "çok şey" o zaman normal. Temizlemeniz yeterli.