ESET trojan buldu

Esetten kaldırdıktan sonra kaspersky lede taradım bişi bulamadı kalkmıştır umarım?Ama trojan kaldırmak bu kadar kolay mı?
Muhtemelen bir ara indirdiniz ve açmadınız. Açmadığınız şeyden virüs bulaşmaz. Bu yüzden virüsü bulaşmadan kaldırmış oldunuz muhtemelen.

Muhtemelen bir ara indirdiniz ve açmadınız. Açmadığınız şeyden virüs bulaşmaz. Bu yüzden virüsü bulaşmadan kaldırmış oldunuz muhtemelen.
O hangi dosya bulamadım tas22 diye futbol oyunu indirdim o mu acaba ama açmayı denediğimde açılmamıştı.

O hangi dosya bulamadım tas22 diye futbol oyunu indirdim o mu acaba ama açmayı denediğimde açılmamıştı.
Ben bilemiyorum artık. Antivirüs bir şey bulmadıysa ve hesaplarınızda anormal bir hareketlilik yok ise muhtemelen sorununuz çözülmüştür.

Ben bilemiyorum artık. Antivirüs bir şey bulmadıysa ve hesaplarınızda anormal bir hareketlilik yok ise muhtemelen sorununuz çözülmüştür.
Oka giderken kendiliğinden telefon kapabdı yada elim tosladı bilmiyorum ama youtubeya girdiğimde arama kısmına tıkladığımda şarkılar diye bişi aratılmış ama başka hiçbirşey aratılmamış bu normal mi?Daha yeni oldu şarkılar şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…