swindlerangel

Hectopat
Daha fazla  
Ben God of War indirmek istiyorum fakat virüsten korkuyorum. Hem ESET hem de Malwarebytes'im var. Bunlar PC'yi korumaya yeter mi? Yine de risk var mı? Ve başka ne indirirsem risk 0'a iner? Oyunu aşırı istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben God of War indirmek istiyorum fakat virüsten korkuyorum. Hem ESET hem de Malwarebytes'im var. Bunlar PC'yi korumaya yeter mi? Yine de risk var mı? Ve başka ne indirirsem risk 0'a iner? Oyunu aşırı istiyorum.
ESET pek iyi sayılmaz, Kaspersky kullanabilirsiniz. Ayrıca iki programı aynı anda kullanmayın.

Yeterli olabilir ama bence en iyi virüs koruması Kaspersky'da bulunuyor.

Güvenilir siteler var oralardan indirin. Ben uzun süredir Windows Defender bile kullanmıyorum. God of War harici korsan oyunum da yok. Bir uygulama indireceğim zaman önüme gelen her yere tıklamıyorum. Bunları yapabiliyorsanız Defender yeterlidir.

Oyundan bu kadar korkmanıza gerek yok. ESET çalışsa yeterli olur. Crack olduğu için direkt algılayabilir.

Sallama ESET ebeme benziyor sistem dosyalarını taradıktan sonra tarama bitti virüs yok diyor arka planda 5.000 tane virüs geziyor onların hiçbirini bulamaz ESET. Mobilde de aynı yükledim denedim virüs yok dedi Malwarebytes yükledim 2 tane trojan çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…