ESET vs Kaspersky

Burock20

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ev kullanımı için bu iki virus programında birini seçmeyi düşünüyorum. ESET 65 TL, Kaspersky Total 99TL, Kaspersky Premium 109 TL.(trendyolda)
Sizce en kullanışlısı hangisi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim terciğim Kaspersky bilgisayarımda hiç fark etmediğim trojanları fark edip temizledi, ve çok işlevli bir uygulama. Girdiğin sitelerdeki güvenliği taramaya kadar her şey var.

O fiyatlar nedir öyle ya? Bu fiyatlara nasıl verebiliyorlar özellikle ESET'i?
Çünkü ESET'in 1 yıl 1 cihazın fiyatı sitesinde 1540 TL ve 1848 TL olarak gözüküyor.

Neden bu kadar ucuz söylediğin fiyatlar? Ben şahsen güvenmezdim.

1.5 yıldır kaspersky pro kullanıyorum. Gerek müşteri hizmetleri-teknik desteği gerek ürün performansı beni üzmedi. Şifre koruması, Vpn, güvenli klasör, mail sızıntı denetlemesi, web mikrofon ve kamera koruması, tüm dosyaları ve indirilenleri kapsamlı taraması açısından ben memnunum.

1.5 yıldır kaspersky pro kullanıyorum. Gerek müşteri hizmetleri-teknik desteği gerek ürün performansı beni üzmedi. Şifre koruması, Vpn, güvenli klasör, mail sızıntı denetlemesi, web mikrofon ve kamera koruması, tüm dosyaları ve indirilenleri kapsamlı taraması açısından ben memnunum.
Google Play'den kalktı diyorlardı ama. Sitesinden ayrı yüklüyorsunuz o zaman veya daha önceden mi yüklemiştiniz yani Google Play'den kalkmadan önce? Ne zaman kalktı unuttum eğer kalktıysa. Böyle haber vardı.

Bu arada Kaspersky'nin bilgisayarlarda koruması ESET ve Bitdefender gibi sağlam mı?

O fiyatlar nedir öyle ya? Bu fiyatlara nasıl verebiliyorlar özellikle ESET'i?
Çünkü ESET'in 1 yıl 1 cihazın fiyatı sitesinde 1540 TL ve 1848 TL olarak gözüküyor.

Neden bu kadar ucuz söylediğin fiyatlar? Ben şahsen güvenmezdim.
Trendyolda bu şekilde fiyatlar. Ama neden bu şekilde bende bilmiyorum

Şimdi baktım. Sanırım satanlar kısırlı satıyorlar. Çünkü vpn sınırsız değil 300 mb

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı