K kodistur Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 PayToWinRAR dedi: Kaspersky derim başka da bir şey demem. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanmalıyım?
PayToWinRAR dedi: Kaspersky derim başka da bir şey demem. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanmalıyım?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 kodistur dedi: Sence Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Hocam bu tür detaylara takılmamanızı öneririm. En güncel sürüm her daim bence en iyisi.
kodistur dedi: Sence Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Hocam bu tür detaylara takılmamanızı öneririm. En güncel sürüm her daim bence en iyisi.
K kodistur Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #13 Schentienel dedi: Hocam bu tür detaylara takılmamanızı öneririm. En güncel sürüm her daim bence en iyisi. Genişletmek için tıkla... Sürüm derken antivirüs mü yoksa internet Security mı onu kastettim.
Schentienel dedi: Hocam bu tür detaylara takılmamanızı öneririm. En güncel sürüm her daim bence en iyisi. Genişletmek için tıkla... Sürüm derken antivirüs mü yoksa internet Security mı onu kastettim.
PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 24 Mayıs 2021 #14 kodistur dedi: Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs ya da İnternet Security fark etmez ama Anti-Virüs kullanıyorum ben.
kodistur dedi: Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs ya da İnternet Security fark etmez ama Anti-Virüs kullanıyorum ben.
K kodistur Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #15 PayToWinRAR dedi: Anti-Virüs'ya da İnternet Security fark etmez ama Anti-Virüs kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tamam cevaplarınız için teşekkürler.
PayToWinRAR dedi: Anti-Virüs'ya da İnternet Security fark etmez ama Anti-Virüs kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tamam cevaplarınız için teşekkürler.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Mayıs 2021 #16 Şubat 2021 AV-TEST listesi. Listede olan yazılımlar gayet güvenilirdir. Şahsen kolaylık olarak Bitdefender ile McAfee ve ücretsiz sürümü iyi olduğundan Kaspersky derim.
Şubat 2021 AV-TEST listesi. Listede olan yazılımlar gayet güvenilirdir. Şahsen kolaylık olarak Bitdefender ile McAfee ve ücretsiz sürümü iyi olduğundan Kaspersky derim.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 24 Mayıs 2021 #17 Devam edilir tabii, başarılı bir AV ESET.
K kodistur Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #18 Şükrü Ali Ögel dedi: Şubat 2021 AV-TEST listesi. Eki Görüntüle 1039153 Listede olan yazılımlar gayet güvenilirdir. Şahsen kolaylık olarak Bitdefender ile McAfee ve ücretsiz sürümü iyi olduğundan Kaspersky derim. Genişletmek için tıkla... Avast hariç forumdaki avşar düşmanlığını bilmiyorsunuz herhalde 296822 dedi: Devam edilir tabii, başarılı bir AV ESET. Genişletmek için tıkla... kaspersky geçer mı ?
Şükrü Ali Ögel dedi: Şubat 2021 AV-TEST listesi. Eki Görüntüle 1039153 Listede olan yazılımlar gayet güvenilirdir. Şahsen kolaylık olarak Bitdefender ile McAfee ve ücretsiz sürümü iyi olduğundan Kaspersky derim. Genişletmek için tıkla... Avast hariç forumdaki avşar düşmanlığını bilmiyorsunuz herhalde 296822 dedi: Devam edilir tabii, başarılı bir AV ESET. Genişletmek için tıkla... kaspersky geçer mı ?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Mayıs 2021 #19 kodistur dedi: Avast düşmanları var. Genişletmek için tıkla... Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım.
kodistur dedi: Avast düşmanları var. Genişletmek için tıkla... Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım.
K kodistur Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #20 Şükrü Ali Ögel dedi: Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım. Genişletmek için tıkla... Avast veri çalıyor. Şükrü Ali Ögel dedi: Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım. Genişletmek için tıkla... av compare tablosunuda ayın. Şükrü Ali Ögel dedi: Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım. Genişletmek için tıkla... Av compare tablosunuda atın.
Şükrü Ali Ögel dedi: Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım. Genişletmek için tıkla... Avast veri çalıyor. Şükrü Ali Ögel dedi: Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım. Genişletmek için tıkla... av compare tablosunuda ayın. Şükrü Ali Ögel dedi: Olabilir, istediklerini desinler ben kesin bir veri içeren resmi tablo ile geliyorum. Onların kaynağı neresi? Emin değilsen AV compare var oradan resmi tablo atayım. Genişletmek için tıkla... Av compare tablosunuda atın.