Eset'ten Bitdefender'a Geçmek

Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu Bitdefender'ın ESET'ten daha iyi olduğunu duydum, şu anda güvenlik olarak ESET NOD32 kullanıyorum fakat hangi BITDEFENDER ürününün ne işe yaradığını öğrenmek isterim. Bitdefender'a geçmeyi düşünmekteyim.

Ücretsiz olanlardan Kaspersky Free veya Bitdefender Free kullanabilirsin. İkisi de ortalama olarak aynıdır(Kaspersky bence arayüzde daha başarılı.) ve ESET NOD32 2018 sürümünden öncekilerden iyidir.

Ücretli almak istiyorsan Kaspersky Internet Security veya Bitdefender Internet Security kullanabilirsin. Bu ikisi arasından Kaspersky daha çok beğeniliyor, seçim senindir.

Bitdefender ürünlerinin işlevleri standarttır. Bir ev kullanıcısı için Internet Security yeterlidir. Daha profesyonel kullanacağım dersen Total Security de kullanabilirsin.

Uyarı: Sakın bu antivirüsleri korsan kullanma. Faydasından çok zararı olur. Korsan yerine ücretsiz olanları kullan.

Neden korsan kullanmamalıyım ? Zararları ne olur mesela ?
Böyle bir soru bile olmamalı. İlk olarak, o antivirüs yazılımının aktivasyon uyarısını kaldırmak için çekirdeği modifiye ediliyor. Antivirüse Crack çıkaran topluluk, bu yazılıma istedikleri virüsü tanımaması için veya virüs indirmek için bir komut ekleyebilir veya dosyalarınızı dahi şifreleyebilir. Antivirüsler sert yazılımlardır. Sistemden neredeyse tüm yetkileri alırlar. Tüm dosyalarınızı şifreleyip satmaları bile mümkün. Kendinize güveniyorsanız kullanabilirsiniz ama dediğim gibi antivirüsü aktifleştirmek için virüs kullanmak kulağa akıl karı gelmiyor.

İşin bir de kul hakkı boyutu var. Oraya hiç girmeyeceğim...

Free olanları kullanmak çok daha mantıklı. Kaspersky Free ve Bitdefender Free bu işte gerçekten iyi.

Peki hâlâ Kaypersky i mi önerirsin Bitdefender ı mı yoksa ESET NOD32 lisanslı ona mı devam edeyim ? Free olanlarını indireceğim.

Bu soru bir zamandır benimde kafamı kurcalıyor fakat benim Eset'imin ömür boyu lisansı bulunmakta bir arkadaşım hediye etmişti sizce free olanlarına mı geçeyim yoksa kalayım mı ?

Ömür boyu lisans nasıl oluyor Ben Eset kullanıyorum, yeterli koruma sağlıyor, tabii orijinal ise. Korsan yazılım her zaman risk barındırır, güvenemezsiniz. Kaspersky Free ve Comodo Firewall kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…