Sevkan01 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #1 Gevey box nedir? Merhaba arkadaşlar, bugün bir ilanda yurt dışı iPhone cihaz gördüm açıklama kısmında esım geveybox kullandığını belirtmiş. Nedir bu gevey box? Yurt dışı IMEI kayıtsız cihazlarda kullanılır mı? Artı ve eksileri nelerdir?
Gevey box nedir? Merhaba arkadaşlar, bugün bir ilanda yurt dışı iPhone cihaz gördüm açıklama kısmında esım geveybox kullandığını belirtmiş. Nedir bu gevey box? Yurt dışı IMEI kayıtsız cihazlarda kullanılır mı? Artı ve eksileri nelerdir?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #2 Sevkan01 dedi: Gevey box nedir? Merhaba arkadaşlar, bugün bir ilanda yurt dışı iPhone cihaz gördüm açıklama kısmında esım geveybox kullandığını belirtmiş. Nedir bu gevey box? Yurt dışı IMEI kayıtsız cihazlarda kullanılır mı? Artı ve eksileri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Gevey kart: Operatör tarafından kilitlenmiş IMEI'li telefon. Başka operatörün hattı takıldığı zaman çalışmaz.
Sevkan01 dedi: Gevey box nedir? Merhaba arkadaşlar, bugün bir ilanda yurt dışı iPhone cihaz gördüm açıklama kısmında esım geveybox kullandığını belirtmiş. Nedir bu gevey box? Yurt dışı IMEI kayıtsız cihazlarda kullanılır mı? Artı ve eksileri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Gevey kart: Operatör tarafından kilitlenmiş IMEI'li telefon. Başka operatörün hattı takıldığı zaman çalışmaz.