mahotiko06 Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:50 #1 Bundan 6 ay once yurt disi telefon almıstım, süre icin e SIM yaptırdım. Ancak sürem bitince farklı telefona fiziksel e SIM hattımı taktım. O telefon desteklemedigi icin arama internet gibi seyler kullanamıyorum, ne yapmam lazım?
Bundan 6 ay once yurt disi telefon almıstım, süre icin e SIM yaptırdım. Ancak sürem bitince farklı telefona fiziksel e SIM hattımı taktım. O telefon desteklemedigi icin arama internet gibi seyler kullanamıyorum, ne yapmam lazım?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.285 Makaleler 3 Çözümler 84 Cumartesi 18:58 #2 Yurt dışı telefonlarda eSIM'e geçmeden kullanma yöntemi var: Rehber: 1 fiziksel SIM'li telefonları eSIM olmadan 4 ay daha kullanmak Sorunuza gelecek olursak şubeye gidip fiziksel sim kart tanımlaması yaptırmalısınız. O sim kart eSIM etkin olduğu için çalışmaz.
Yurt dışı telefonlarda eSIM'e geçmeden kullanma yöntemi var: Rehber: 1 fiziksel SIM'li telefonları eSIM olmadan 4 ay daha kullanmak Sorunuza gelecek olursak şubeye gidip fiziksel sim kart tanımlaması yaptırmalısınız. O sim kart eSIM etkin olduğu için çalışmaz.