eSIM nasıl işliyor?

HyperWhite35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışına çıkıcağım, Fransa; Belçika, Hollanda, İsviçre, Almanya bunlar için Vodafone'dan paket almak mı daha mantıklı yoksa internette eSIM uygulamalarından satın almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yurt dışına çıkıcağım, Fransa; Belçika, Hollanda, İsviçre, Almanya bunlar için Vodafone'dan paket almak mı daha mantıklı yoksa internette eSIM uygulamalarından satın almak mı?

Hocam operatör tarafından paket almak kazık gibi duruyor fiyatlandırmalardan dolayı e SIM uygulamalarından e SIM almak çok mantıklı ben öyle yapmıştım 1 dolar gibi rakamlara internetli SIM paketleri satılıyor bakmanızı öneririm.

Cihazınız eğer eSIM destekliyorsa kesinlikle eSIM uygulaması üzerinden paket satın alın. Çok daha ucuza mal edersiniz.

Cihazınız eğer eSIM destekliyorsa kesinlikle eSIM uygulaması üzerinden paket satın alın. Çok daha ucuza mal edersiniz.
Hocam benim cihaz e sim destekliyor fakat tarifeyi almak için etkinleştirmek gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…