Eşit ağırlık 300 bin için TYT AYT kaç net olmalı?

cukkuss

Centipat
Daha fazla  
TYT 45-50, AYT 20-25 netle 300 bin sıralama yapılır mı?

50 TYT 20 AYT muhtemelen yeterli olacaktir da onemli olan o siralama ile ne yapmayi dusunuyorsun?

Etraf maliye ve isletme mezunu kayniyor. Yanlis anlama ama %95 ihtimal issiz kalirsin.

Etraf maliye ve isletme mezunu kayniyor. Yanlis anlama ama %95 ihtimal issiz kalirsin.
Daha iyi yapabilseydim yönetim bilişim sistemleri isterdim. Ama durum böyle. Sizin bu sıralamalar için önerebileceğiniz bölüm var mı?

Daha iyi yapabilseydim yönetim bilişim sistemleri isterdim. Ama durum böyle. Sizin bu sıralamalar için önerebileceğiniz bölüm var mı?

Hocam bir bakımdan doğru söylüyor en çok mezun veren ve en çok işsizin bulunduğu bölümler onlar stajınızı sağlam bir yerde yapmazsanız ve çevrenizde yoksa iş bulmakta çok zorlanırsınız ya da günümüz şartlarıyla asgari ücretli bir muhasebeci ya da ik elemanı olursunuz max.
2 yıllık yüksek puanlı yerlere de bakabilirsin en kötü 4 yıllıklardan iyidir 2 yıllık güzel bir yer.

Bu arkadaşın da dediği gibi etraf maliye ve işletme bölümü mezunu dolu. Ekstraya gerek yok. 1 seneni daha var düzgün yere git bu arkadaşların dediği gibi.

DGS'ye yüklenebilirsiniz hocam ya da 4 yıllık farklı bir yer seçip derslere odaklanır ygs denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…