Eşit ağırlık 73K ile TAÜ hukuk gelir mi?

ebacanavar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba eşit ağırlıktan 73000 yaptım. Türk alman üniversitesi hukuk istiyorum. Normalde 8K ile alıyor ancak Almanca eğitim veren liseden mezun olanlara ekstra 30 kontenjan açıyor hukukta. Geçen sene son giren 121k ondan önceki sene ise 120k ile girmiş. Bu sene sizce 73K ile girebilir miyim? Daha önceki seneler iyi bir sıralama ile alıyormuş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-16-08-19-54-49.jpg
    Screenshot_2024-07-16-08-19-54-49.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Almanca eğitim olan liselerin tamamına kontenjan açmıyor TAÜ. Hangi liseden mezunsunuz?

Ve de okulunuzun DSD diploma programı uygulaması zorunlu. Eğer dsd diploma programı uygulanıyor ama siz diploma alamadıysanız dil yeterlilik testine giriyorsunuz, bu da tahminen DSD-II seviyesinde bir sınav, halihazırda DSD alamamış bir öğrencinin bunu kazanması da epey zor. Eger DSD uygulanıyor, siz diploma alamadıysanız ve sınavı gecemezseniz de hazırlık okuyorsunuz.

Almanca eğitim olan liselerin tamamına kontenjan açmıyor TAÜ. Hangi liseden mezunsunuz?

Ve de okulunuzun DSD diploma programı uygulaması zorunlu. Eğer dsd diploma programı uygulanıyor ama siz diploma alamadıysanız dil yeterlilik testine giriyorsunuz, bu da tahminen DSD-II seviyesinde bir sınav, halihazırda DSD alamamış bir öğrencinin bunu kazanması da epey zor. Eger DSD uygulanıyor, siz diploma alamadıysanız ve sınavı gecemezseniz de hazırlık okuyorsunuz.
Üniversitenin sitesinden kontrol ettim kendi lisemin ismi var kodlarıda uyuşuyor. Okulumda DSD var. Ancak ben Bu belgeyi almadım. Zaten hazırlık okumak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı