aliyusufk Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce Now Performance Paketi :( Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum ama hangi üniversite bilmiyorum. Başka bölüm tavsiyeleriniz varsa da açığım.
Yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum ama hangi üniversite bilmiyorum. Başka bölüm tavsiyeleriniz varsa da açığım.
Revani1 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 103 19 Temmuz 2025 #2 aliyusufk dedi: Yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum ama hangi üniversite bilmiyorum. Başka bölüm tavsiyeleriniz varsa da açığım. Genişletmek için tıkla... Usta kafan nereye esiyosa orayı yaz dinleme kimseyi kendi kafana göre git
aliyusufk dedi: Yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum ama hangi üniversite bilmiyorum. Başka bölüm tavsiyeleriniz varsa da açığım. Genişletmek için tıkla... Usta kafan nereye esiyosa orayı yaz dinleme kimseyi kendi kafana göre git
9 924819 Picopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 259 20 Temmuz 2025 #3 Yönetim Bilişim Sistemleri Sınıf Öğretmenliği