Coğrafya ve tarihe meraklıyım şu anlık, ama yurt dışında okumak istiyorum sayısal derslerim de biyolojim ortalama fizik, ortalama kimyam iyi bölüm seçimi EA olarak yaptım, ama EA yurt dışına sayısala göre daha az olanaklı sanırım. Değiştirme olanağı var mı?
Burdaki üniversitelerin çoğunun yurt dışında geçerliliği yok zaten sayısala girsen bile çok iyi derece yapman lazım yurt dışı için. İlla gideceğim diyorsan direkt orada oku üniversiteyi. Fakat orada üniversiteye kabul olmak için çalışman gerekiyor burdaki gibi sınava girip yerleşmiyorsun.
Buradaki üniversitelerin çoğunun yurt dışında geçerliliği yok zaten sayısala girsen bile çok iyi derece yapman lazım yurt dışı için. İlla gideceğim diyorsan direkt orada oku üniversiteyi. Fakat orada üniversiteye kabul olmak için çalışman gerekiyor buradaki gibi sınava girip yerleşmiyorsun.
Üniversiteden üniversiteye değişir. Redditte bazı üniversitelerin subredditleri oluyor oralara sorabilirsin. Bütün üniversitelerde ortak olan tek şey dil sertifikası istemeleri.
Üniversiteden üniversiteye değişir. Reddit'te bazı üniversitelerin subredditleri oluyor oralara sorabilirsin. Bütün üniversitelerde ortak olan tek şey dil sertifikası istemeleri.
Lisedeyim şuan fakat yaklaşık 3 4 ay falan yurt dışında okumak için araştırma yaptığım için biraz bilgiye sahibim. Şuan yurt dışı gibi bir hedefim yok.
Coğrafya ve tarihe meraklıyım şu anlık, ama yurt dışında okumak istiyorum sayısal derslerim de biyolojim ortalama fizik, ortalama kimyam iyi bölüm seçimi EA olarak yaptım, ama EA yurt dışına sayısala göre daha az olanaklı sanırım. Değiştirme olanağı var mı?