Eşit ağırlık öğrencisi dershaneye gider mi?

Darsiere

Hectopat
Yer
Midland
11. sınıfım, sayısal bakımımda zaten sadece matematik var o da bende temelden gidik. Annem beni zorla dershaneye gönderecekmiş seneye, sizce gitmeli miyim?

Bugün bir ton kavga ettik.

Eğer dershanede zamanını verimli geçireceğine inanmıyorsan evde çalış annene bunu söyle. Zorlayarak istemeyerek başarılı olamazsın.

Hedefinize göre gidin, bölümünüze göre değil. İstememenizin sebebi çalışmamaksa baştan istek yoksa tavsiye etmem, dershaneyi sevmediğiniz için istemiyorsanız bir müdden bireysel çalışarak nasıl rahat ettiğinizi deneyin. İşin sonunda bireysel mi dershane mi karar verirsiniz.

Amacin gercekten ogrenmek ise dershane buna buyuk katki saglayabilir ve hizlandirabilir. Ama asil amacinin ogrenmek olmasi muhim. Birilerini tatmin etmek icin gidiyorsan ekonomik zarardan baska hicbir ise yaramaz.

Hocam dershaneyi ayrı bir sosyallik olarak görürsen olur. Evde kendin de çabalayarak daha fazlasını yapabilirsin. Yoksa sihirli bir değnek yok gidince bilgiler yüklenmiyor maalesef. Çoğu kişi de vicdan rahatlatmak için sadece derslere girip çıkıp ben öğrendim kafasına giriyor. Sakın öyle yapma gideceksen kendin dershane vaktinin 2 3 katı kadar emek vermelisin.

Hocam dershaneyi ayrı bir sosyallik olarak görürsen olur. Evde kendin de çabalayarak daha fazlasını yapabilirsin. Yoksa sihirli bir değnek yok gidince bilgiler yüklenmiyor maalesef. Çoğu kişi de vicdan rahatlatmak için sadece derslere girip çıkıp ben öğrendim kafasına giriyor. Sakın öyle yapma gideceksen kendin dershane vaktinin 2 3 katı kadar emek vermelisin.
Gitmek istemiyorum da işte zorla gönderecek, maddi zarardan başka bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı