Eşit ağırlık seçmem hata mı?

Mrtt22

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF F15 / işlemci: i5 11400h / Ram: 16 GB DDR4 / SSD: 512 GB PCIE G3 / Ekran Kartı: RTX 2050 / İşletim Sistemi: Windows 11 Pro / Mouse: Razer Deathadder V2 / Kulaklık : Razer Blackshark V2X / Konsol: PS4 Slim
Merhaba, ben şu an 10.sınıfım ve alan seçimi yapmam gerekiyor. Derslerimin geneli iyi. Fizik, kimya, biyoloji derslerinden yeterince güzel notlar alıyorum, matematik falan da aynı şekilde, coğrafyam ise idare eder şekilde ancak notlarımın genelinden düşük. Bu tabloya rağmen sayısal seçmeyip eşit ağırlık seçmem hata mı olur? Fen derslerim ne kadar iyi olsa da bana aşırı sıkıcı geliyor aslında coğrafya da bence gayet sıkıcı bir ders matematikten çok sıkılmıyorum benim isteğim eşit ağırlık seçmek yönünde ve ileride iktisat bölümünü tercih etmek istiyorum. Sizce kendi isteğime göre mi tercih yapmalıyım?

@Mrtt22 bu fen ayt feninin yarısı bile etmez. Fen yapamam diyorsan ea geç. Ve ne okumak istiyorsun bu da var.

Ona kalırsa benim de Fizik-Kimya-Biyoloji berbat. Maskimum 20 Alıyorum. Edebiyat-Tarih’im de Eşit Ağırlıkçılardan çok daha iyi. 80-90 alıyorum. Ama Sayısal okuyorum.

Şu anda 8. sınıfım inanılmaz sözelciyim türkçeden inklapdanve diğer sözel derslerin hepsinden 90 üstü not alıyorum ve 2. yazılılarda matematikden 20 fenden 68 almışım hukuk okumak istiyorum eşit ağırlık seçmek için can atıyorum ama sayısala kayamıyorum bence hata yapmadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…