Eşit ağırlık üniversite önerisi

onurrage

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bu sene sınava girecek eşit ağırlık öğrencisiyim. İstediğim bölümler ilk tercihim İngilizce olacak şekilde yönetim bilişim sistemleri ve işletme.
Sizden üniversite tavsiyesi istiyorum. Yaptığım netlerle kendimi 200k civarı görüyorum.
İstanbul'da oturduğum için burslu vakıf üniversitesi düşünüyorum. Medipol Üniversitesi, Fenerbahçe üniversitesi, Yeditepe üniversitesi vb.
üniversite tavsiyesi yanında sizce devlet mi, özel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben özel üniversitede yönetim bileşim sistemleri okuyorum şuan. Bundan önce de devlette uluslar arası ticaret ve lojistik okumuştum Sakarya da. Bölüm olarak yönetim bileşim sistemlerini tavsiye ederim gayet güzel ve önü açık bir bölüm tabi kendini çok fazla geliştirmen gereken bir bölüm. Sonuçta bilgisayardasın ve bilirsin bilgisayar bir okyanus gibidir her şeyi biliyorum diyen bile o okyanustan bir bardak içmiştir ancak. Bu yüzden ileride iş verenlerin seni seçmesi için gelişmen şart. Devlet mi özel mi sorusuna gelecek olursak ben devlette okumanı tavsiye ederim özelin eğitim şartları biraz daha iyi olsa da maddi açıdan çok fazla masraf oluyor. Tabi bütçeni gelirini bilmediğim için ona sen karar verirsin.

Ben özel üniversitede yönetim bileşim sistemleri okuyorum şu an. Bundan önce de devlette uluslar arası ticaret ve lojistik okumuştum Sakarya da. Bölüm olarak yönetim bileşim sistemlerini tavsiye ederim gayet güzel ve önü açık bir bölüm tabii kendini çok fazla geliştirmen gereken bir bölüm. Sonuçta bilgisayardasın vebilirsin bilgisayar bir okyanus gibidir her şeyi biliyorum diyen bile o okyanustan bir bardak içmiştir ancak. Bu yüzden ileride iş verenlerin seni seçmesi için gelişmen şart. Devlet mi özel mi sorusuna gelecek olursak ben devlette okumanı tavsiye ederim özelin eğitim şartları biraz daha iyi olsa da maddi açıdan çok fazla masraf oluyor. Tabii bütçeni gelirini bilmediğim için ona sen karar verirsin.

Teşekkür ederim hangi üniversitede okuyorsunuz acaba? Bütçe olarak %50 indirimli kazanıp tercih bursuyla beraber pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
@mustafa uz bu mesaja ek olarak YDT okuyabilirsin 400k ve altından alanlar var elbet en iyileri için sıralama lazım ama okuyup 2 tane dil ve Amazon AWS server okunarak server destek elemanı olabilirsiniz veya devops.

Teşekkür ederim ama YTD'yi anlayamadım açılımı nedir?

Eğer tutturduğunuz üniversiteler hepsi şehir dışıysa ben şahsen kendi ilinizde vakıf üniversitesi okumanızı tavsiye ederim. 200k bandındaki üniversitelerin de pek bir farkı yok zaten. Eğer ki ücret konusunda probleminiz yoksa Yeditepe Üniversitesinde okumak fena olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı