2. dönem yeni başladı kağıt verdiler bölüm seçeçeğiz hangi bölümü seçmeliyim? Açıkçası bilgisayar mühendisliği istiyorum ancak zorlukları ve az maaşı nedeniyle vazgeçtim meslek kararım yok.
Maaşına göre değil yaparken zevk alacağın bir mesleğe göre bölüm seçmeni tavsiye ederim. Burada ne desek boş, subaylık istiyor olsan eşit ağırlık, tde öğretmenliği istesen sözel önerirdim.
2. dönem yeni başladı kağıt verdiler bölüm seçeçeğiz hangi bölümü seçmeliyim? Açıkçası bilgisayar mühendisliği istiyorum ancak zorlukları ve az maaşı nedeniyle vazgeçtim meslek kararım yok.
Kanka nicknameymin bile matematik sevdalısı. Matematiği yapabiliyorsan ve seviyorsan seç. Ben ilk başta EA seçmiştim sonra baktım yapabileceğim meslek yok sayısala geçtim.
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Kanka nicknameymin bile matematik sevdalısı. Matematiği yapabiliyorsan ve seviyorsan seç. Ben ilk başta EA seçmiştim sonra baktım yapabileceğim meslek yok sayısala geçtim.
@yer fıstığı hocam beğenmedim emojisi atıyorsun da söylediğimde yanlış bir şey yok ki. Bu adam yıllar boyu eğer sayısal seçerse matematik fen görecek. Bu dersleri de seviyor ve yapabiliyor olması lazım. Mesleğe göre tabii ki gitmeli ama bunlar göz ardı edilemeyecek şeyler.