Eşit ağırlıkta hiç matematik yapmadan 200 bin yapabilir miyiz?

TYT AYT matematikte zorlanıyorum fakat sözelim çok iyi, neredeyse full yapıyorum şimdiden. İstediğim bölüm eşit ağırlık 300 bin gibi sıralamayla alıyor ve hedefim 200 bin civarında.

Eşit ağırlık sözel kısmını ve TYT matematik dışında çok iyi yaparsam istediğim yere gelebilir miyim?

2024 sınavında 69 OBP 31,25 Türkçe 11,25 sosyal 6,75 matematik 2,25 fen 3,25 AYT matematik 21,50 edebiyat 6,25 tarih 3,50 coğrafya neti ile 199 bine girmiş bende 199 bine girmek istiyorum.

Edebiyattan sadece 6 net gelmişti edebiyat zordu biraz, sosyalde de 32 net gelmişti felsefe çok kolaydı onu fullemiştim ama matematiği hiç yapmadım matematik zordu ayt'de.
6 edebiyat neti ile 700 k gelmesi normal zaten

TYT AYT matematikte zorlanıyorum fakat sözelim çok iyi, neredeyse full yapıyorum şimdiden. İstediğim bölüm eşit ağırlık 300 bin gibi sıralamayla alıyor ve hedefim 200 bin civarında.

Eşit ağırlık sözel kısmını ve TYT matematik dışında çok iyi yaparsam istediğim yere gelebilir miyim?

Matematik çalış bence 1 ay TYT matematikte temel konuları öğren sonra AYT matematiğe geç 4 ayda bence en azından TYT 15-20 AYT 10-12 net yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı