Eşit ağırlıktan sayısalda güzel puan yapılır mı?

ZentaX16

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben şu anda 11.sınıfa gitmekteyim. Düz Anadolu lisesinde okuyorum sayısal bölüm seçmiştim. İstediğim meslek şu anlık peyzaj mimarlığı. Ekstra olarak dershaneye de gidiyorum. Okulda bir sınıfta sayısal sınıfı olarak 45 öğrenci var sınıf ağzına kadar dolu haliyle okulda hiçbir şey anlayamıyorum hep boş geçiyor gibi hissediyorum bir şey öğrendiğimi sanmıyorum okuldan sonra hemen dershanem başlıyor bu sefer yorgun olduğumdan dershaneme de odaklanamıyorum. Ekstra olarak İngilizce kursuna gidiyorum ve dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Sizden öneride bulunmanızı isteyeceğim, konu bölüm konusu olacak. Sizce 11.sınıfı sayısalda bitirip 12'de eşit ağırlığa geçmek mantıklı mı? Eşit ağırlıkta olan arkadaşlarımdan biliyorum dersleri genelde rahat ve boş geçiyormuş bazı derslerin cevapları verilecekmiş sınavdan önce. Bende sayısaldan EA ya geçip EA da hem daha az yorulup hem de daha fazla sayısala çalışmak mantıklı mı diye sormak istedim fen kısmını matematik kısmını dershane de halledeceğimi düşünüyorum okul 8 saat gereksiz yorduğu için bu fikri düşünüyorum. Eğer daha önce böyle bir olayı yaşamış birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim çünkü 11'in daha başındayım 1.sınavlara 1 hafta kaldı ve ben çoğu şeyi eksik biliyorum gereksiz zorlanıyorum. Yani kısacası sayısaldan eşit ağırlığa geçip daha rahat şekilde sayısala çalışıp güzel puan tutturabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Başka bir liseye nakil yapabilirsiniz.
Esit agirligin sosyoloji gibi saçma sapan dersleriyle ugrasmak yerine sahsen ben nakil yapardım.

Ayrıca fen dersleri hiç görmeyeceksiniz. Kendiniz kapatmanız çok zor. Dershane yardımıyla bile size çok iş düşüyor.

Eşit Ağırlıktan Sayısal derece yapman çok zor gibi duruyor. Kaydınıaldırabilirsin ya da dilekçe yazarak yeni sınıf açtırın.

Genelde okullarda sınıf açma işleri zor oluyor. Nakil işini de arkadaş istemiyor olarak algıladım. Dershane ve YouTube gibi kaynaklarla kendini geliştirmeye çalışabilirsin okuldan bağımsız. Derste kafana 2 cümle de girse senin için iyi. Ama yapabiliyorsan nakil aldırman daha iyi olur arkadaşların dediği gibi.

Hocam 1 sınıfta 45 kişi ne Allah aşkına biz 26 kişiyiz diye şikayetçiyiz.

Eşit ağırlıktan sayısal derece yapman çok zor gibi duruyor. Kaydınıaldırabilirsin ya da dilekçe yazarak yeni sınıf açtırın.

Amacım derece yapmaktan ziyade elle tutulur bir puan yapmak zaten şu an istediğim bölüm geçen senelerde 300binle almış bir bölüm ama bu demek değil ki niye daha çok çalışıp daha iyisi olmasın yani hedef olarak şu an belirleyebileceğim ilk 100 bin 50 bin arası ama dediğiniz gibi ya nakil olabilir ya da daha çok çalışmak gerekiyor.

Hocam hedefin 100k 50k olmasın daha da tüksel ilk 10k iste ona göre çalış neden daha iyi yerlere gelmeyesin. İstediğinbölüm 300k ile alıyor diye salma.

Hocam 1 sınıfta 45 kişi ne Allah aşkına biz 26 kişiyiz diye şikayetçiyiz.

İnanılmaz kötü bir durum. Bu sene yeni olarak 9.sınıfların sınıf sayısını çoğalttılar üst sınıfların sınıflarını azalttılar. Okulda 3 sayısal sınıfı var üçü de 45 kişi kalan 3 EA sınıfı çok rahat 30 kişi falan. Gerçekten inanılmaz kötü. Sene başında şikayete gittiğimizde eylül ayının sonuna kadar düzenlenecek demişlerdi fakat hiçbir şey değişmedi.

Hocam hedefin 100k 50k olmasın daha da tüksel ilk 10k iste ona göre çalış neden daha iyi yerlere gelmeyesin. İstediğinbölüm 300k ile alıyor diye salma.
Bende öyle düşünüyorum hocam elimden geleni yapmaya çalışacağım hazır senenin daha başında aytnin başındayken bir yol haritası çizmekti kafamda. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam size bir tavsiye vereyim İmam Hatiplere gidin ciddiyim. Çünkü 12 13 kişilik sınjflar oluyor genelde. Dersleri basit zaten. Özel hocayla çalışıyormuş gibi oluyor. Bizim geçen sene 14 kişiydi bu sene çok arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…