Eşit ağırlıktan sözele geçilmeli mi?

İlginizi çeken meslek yok yok ise boş verin geçmeyin. Gazetecilik var belki ilginizi çekebilir.

Sözele geçmek gibi bi hata yaptım ve hocalarla konuşunca da geri dönemezsin sene başında oluyor dendi sizce ne yapmalıyım?

Bence geçmelisiniz.

Hocam eğer sözelde zevkinize uygun meslek olduğunu görürseniz geçin.

Geç, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Eşit ağırlıktan sayısala geçseydin çıkardı.

İlginizi çeken meslek yok yok ise boş verin geçmeyin. Gazetecilik var belki ilginizi çekebilir.
Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..

Sözele geçmek gibi bi hata yaptım ve hocalarla konuşunca da geri dönemezsin sene başında oluyor dendi sizce ne yapmalıyım?
Normalde senenin her zamanı alan değişimi yapabilirsin, tabii okul idaresince uygun bulunursa. Müdür yardımcısıyla konuşmayı denedin mi? Bu arada neden sözelden vazgeçtin?

Normalde senenin her zamanı alan değişimi yapabilirsin, tabii okul idaresince uygun bulunursa. Müdür yardımcısıyla konuşmayı denedin mi? Bu arada neden sözelden vazgeçtin?
Sistem kilitli vs diyor sadece sene başında deniyor bilemedim. Ayt konularından geri kalıyorum ondan ötürü geçiş istiyorum bir de şu dendi bana sınavlardan sonra geçmek zor acaba gerçekten öyle mi yoksa istemediler mi bilemiyorum.

Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
değiştiriliyor bu arada ama okul müdüleri böyle durumları sevmez velini fln çağır olmadı

Sözelde yapılacak adamakıllı meslek olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki bu durum hedefinize göre değişir fakat sırf Matematiği yapamadığın için böyle bir şey yapıyorsan da bence yanlış olur. İstediğin meslek YKS'den hangi alandan alıyorsa ona geç derim.

değiştiriliyor bu arada ama okul müdüleri böyle durumları sevmez velini fln çağır olmadı
Reis valla bana sadece sene başında geçiş yapılıyor sonrası sistem kitleniyormuş vs vs dendi bende ondan bilemedim.

Çoktan geçtim galiba şuan da geçiş yok deniyor pişmanlığım ile kaldım gibi.

İkinci dönem açık liseye geçiş yapabilirsin.

Reis valla bana sadece sene başında geçiş yapılıyor sonrası sistem kitleniyormuş vs vs dendi bende ondan bilemedim.

Çoktan geçtim galiba şuan da geçiş yok deniyor pişmanlığım ile kaldım gibi.
değişiyor sene sonu diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…