E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Şubat 2022 #31 AyarsıZZ dedi: İşiniz çok zor. Kötü hocalara denk gelmişsiniz. Zamandan tasarruf etmek için PDF'leri yazdırıp, deftere yapıştırmak iyi olabilir diyeceğim ama hoca muhtemelen onu da kabul etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Aslında kötü hocalar değil fakat derste dersi anlatıyorlar ve yazı yazmaya zaman kalmıyor. Yazıyı da tatillerde kitliyorlar işte ne yaparsın.
AyarsıZZ dedi: İşiniz çok zor. Kötü hocalara denk gelmişsiniz. Zamandan tasarruf etmek için PDF'leri yazdırıp, deftere yapıştırmak iyi olabilir diyeceğim ama hoca muhtemelen onu da kabul etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Aslında kötü hocalar değil fakat derste dersi anlatıyorlar ve yazı yazmaya zaman kalmıyor. Yazıyı da tatillerde kitliyorlar işte ne yaparsın.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Şubat 2022 #32 EZİC AJANI dedi: Aslında kötü hocalar değil fakat derste dersi anlatıyorlar ve yazı yazmaya zaman kalmıyor. Yazıyı da tatillerde kitliyorlar işte ne yaparsın. Genişletmek için tıkla... Anladım, kolay gelsin.
EZİC AJANI dedi: Aslında kötü hocalar değil fakat derste dersi anlatıyorlar ve yazı yazmaya zaman kalmıyor. Yazıyı da tatillerde kitliyorlar işte ne yaparsın. Genişletmek için tıkla... Anladım, kolay gelsin.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Şubat 2022 #33 AyarsıZZ dedi: Anladım, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim size de kolay gelsin.
AyarsıZZ dedi: Anladım, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim size de kolay gelsin.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Şubat 2022 #34 EZİC AJANI dedi: Teşekkür ederim size de kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.062 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #35 Deyhan ben de çözdüm.