Eski ABD Askerinin İtirafları

Makaleler
1
Daha fazla  
Bir objektif gözle izleyin, adamın anlattıklarını! Bana kalırsa %100 haklı ve ben bir dine mensup olmadığım halde haklı buluyorum!

Bir objektif gözle izleyin, adamın anlattıklarını! Bana kalırsa %100 haklı ve ben bir dine mensup olmadığım halde haklı buluyorum!

A haber diyorum ve susuyorum...

Ekran Alıntısı.PNG

u0fkm.jpg

Kaynak A Haber...

Kaynağa bakmayın içindeki kaynağı araştırın arkadaşlar. Bu kadar at gözlüklü muhalif olmayın. Bunu yaptığımız zaman karşımızda olandan bir farkımız kalmıyor haliyle!
Bana hiç inandırıcı gelmiyor. Al bu da son rezillikleri. Bunun gibi tonlası var. Haber kanalından çok tiyatro kanalı gibi. Onun için söyledikleri hiçbir şeye güvenilmez.

Bana hiç inandırıcı gelmiyor. Al bu da son rezillikleri. Bunun gibi tonlası var. Haber kanalından çok tiyatro kanalı gibi. Onun için söyledikleri hiçbir şeye güvenilmez.

Ben diyorum ki içindeki kaynağı araştırın. A haber demiyor ki onu. Bak ben araştırdım buldum sizin yerinize bakın.
Bu ABD kanalı değil mi. Bu da mı havuz medyası!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AHaber'in asla hiçbir haberine inanmam güvenmem.
Tamam o zaman şu paylaştığım videoyu ingilizcesi iyi olan izlesin bakalım. Bu da mı A haber yoksa!
Ayrıca adamın söyledikleri gizli bir şey değil ki! Bunlar var ama içeriden itiraf eden biri! İsrail kendi söylüyor vaadedilmiş topraklar diye. Neyine inanmıyorsunuz anlamadım!

Sırf muhalif olacağız diye meşru bir harekatı eleştirenlerle dolu sosyal medya. Çoğu da PKK propagansasına alet oluyor. Nedir bu arakadaş, biz de eleştirdik ekonomik yönden, yönetim yüzünden, yolsuzluklar yüzünden ama vatan toprağı konusunda şu harekat eleştirilebilir mi! Ben anlam veremiyorum, PKK devlet kursun bizim huzurumuz şu an bozulmasın ama yarın çocuklarımız, beşer onar şehit olsunlar mı istiyoruz amacımız bu mu anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Şunu bırakayım A haber ile ilgili;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben diyorum ki içindeki kaynağı araştırın. A haber demiyor ki onu. Bak ben araştırdım buldum sizin yerinize bakın.
Bu ABD kanalı değil mi. Bu da mı havuz medyası!

Tamam.

O zaman sen de direkt kaynağından paylaşacaksın. A Haber gibi kaynakları karıştırırsan herkes sana bir tarafıyla güler. A Haber'e güvenmiyoruz, dedik diye nerdeyse vatan haini ilan edeceksin bizi. Söylediklerinle bizim dediklerimizin ne alakası var? Bence sen de bu kafa yapını değiştir. Biraz daha az A Haber falan izle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı