Eski ABD Askerinin İtirafları

Yok arkadaş bu kafa da sorunlu kafa. Aynı o Ahaber kitlesini eleştriyorsunuz ya sizin de bir farkınız yok. Ben diyorum içeriğine bak, hala A haber diyorsun. La tıklasan ölmezsin korkmayın ya bu kadar karşıt fikirlerden! Boşverin birbirinizi yemeye devam ededurun!

A Haber'de de yayınlanan haberin asıl kaynağı Russia Today'de yayınlanmış. A Haber'in fiyaskoları ortada ama @@Dr. Sheldon C. arkadaşında dediği gibi haberin içindeki kaynağı araştırmak gerek. Neyin ne olduğu ortaya çıkıyor o zaman.
Ayrıca bu terör örgütlerinin ideolojik kodları, insan ve mali kaynağı hangi amaca hizmet edeceği bu büyük emperyalist devletler tarafından planlandığı ve oluşturulduğu geçmişten bugüne kabak gibi ortada zaten. Bunu görememek için aptal olmak lazım.

Bu kadar ön yargılı olmayın yeri geldiğinde benim de eleştirdiğim o at gözlüğü ile bakan a haber izleyicilerinden bir farkınız kalmıyor.

Son düzenleme:
Bu kadar ön yargı ile benimsemediğiniz tayfadan farkınız yok diyor @Dr. Sheldon C. haklı da. Milletimizde okuma alışkanlığı olmadığından bazı şeyleri yüzeysel değerlendirebiliyorlar, çok takmaya gerek yok.

Kaynak A Haber diye karşı çıkıyorsunuz, tamam ama kendi şımarık çocukları 5 birim paraya 15 tane bira alabilsin diye daha 5 yaşını doldurmamış çocukları, onların annelerini kurşuna dizenler kim?

IŞİD'i kuranlar, PKK'yi kuranlar kim? Üç kuruş uğruna insanların topraklarını kan gölüne çevirenler kim? Bunlara karşı hiç susulur mu?

Bunların aynısı zaman zaman Türk evlatlarına da yapıldı ve hala da yapılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı