İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #11 mesutmtw dedi: zaten masaüstü hocam Genişletmek için tıkla... Laptop işlemcisi ama o işlemci? Anlayamadım şimdi , galiba laptop parçalarını kasaya takmışlar garip bir olay.
mesutmtw dedi: zaten masaüstü hocam Genişletmek için tıkla... Laptop işlemcisi ama o işlemci? Anlayamadım şimdi , galiba laptop parçalarını kasaya takmışlar garip bir olay.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #12 Turbox, casper vakası falandır heyecanlanmayın.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 15 Eylül 2022 #13 İnssomnia dedi: Laptop işlemcisi ama o işlemci? Anlayamadım şimdi , galiba laptop parçalarını kasaya takmışlar garip bir olay. Genişletmek için tıkla... Takılıyor da işte uydurma kaydırma. Normalde olmuyor. Turbox da falan çıkıyor.
İnssomnia dedi: Laptop işlemcisi ama o işlemci? Anlayamadım şimdi , galiba laptop parçalarını kasaya takmışlar garip bir olay. Genişletmek için tıkla... Takılıyor da işte uydurma kaydırma. Normalde olmuyor. Turbox da falan çıkıyor.
M mesutmtw Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #14 İnssomnia dedi: Laptop işlemcisi ama o işlemci? Anlayamadım şimdi , galiba laptop parçalarını kasaya takmışlar garip bir olay. Genişletmek için tıkla... evet hocam laptop işlemcisi takılmış pc ye ondan emin olamadım 730 desteklermi falan
İnssomnia dedi: Laptop işlemcisi ama o işlemci? Anlayamadım şimdi , galiba laptop parçalarını kasaya takmışlar garip bir olay. Genişletmek için tıkla... evet hocam laptop işlemcisi takılmış pc ye ondan emin olamadım 730 desteklermi falan
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 15 Eylül 2022 #15 mesutmtw dedi: evet hocam laptop işlemcisi takılmış pc ye ondan emin olamadım 730 desteklermi falan Genişletmek için tıkla... Pci-e yuvası varsa takabilirsiniz.
mesutmtw dedi: evet hocam laptop işlemcisi takılmış pc ye ondan emin olamadım 730 desteklermi falan Genişletmek için tıkla... Pci-e yuvası varsa takabilirsiniz.