Çözüldü Eski anakartıma SSD nasıl takarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
SATA veri kablosu ve SATA güç kablosuna ihtiyacınız var. SATA güç kablosu güç kaynağı çıkışlarında bulunur, SATA veri kablosu elinizde bulunmuyorsa ucuza bilgisayarcılardan temin edebilirsiniz. Bir ucunu anakarttaki uygun girişe, diğerini de SSD'ye takacaksınız.

Eğer varsa 2.5" girişine monte edebilirsiniz, 3.5" girişine de kızak yardımıyla takabilirsiniz. Monte etmeseniz de olur, SSD'ler hareketli bir parça bulundurmadıkları için bir problem olmaz.
SATA veri kablosu ve SATA güç kablosuna ihtiyacınız var. SATA güç kablosu güç kaynağı çıkışlarında bulunur, SATA veri kablosu elinizde bulunmuyorsa ucuza bilgisayarcılardan temin edebilirsiniz. Bir ucunu anakarttaki uygun girişe, diğerini de SSD'ye takacaksınız.

Eğer varsa 2.5" girişine monte edebilirsiniz, 3.5" girişine de kızak yardımıyla takabilirsiniz. Monte etmeseniz de olur, SSD'ler hareketli bir parça bulundurmadıkları için bir problem olmaz.

Çözüm
Benim eski kasama SATA 2 ile bağladım sarkittim kasanın içine öyle duruyor.

Hocam hangi kabloları takacağım? Anakartım: Gigabyte g41m-combo.
SATA veri kablosu var mı elinde? Ucu böyle olur. Bunun bir ucunu anakarta bir ucunu SSD'ye bağlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…