Eski anakartın RAM'lerini değişmek PC'yi hızlanır mı?

Şarköy59

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar eski bir Gigabyte ana kartım var RAM'lerini değiştirsem PC hızlanır mı? Anakartın desteklediği RAM hızı DDR2 1066 /800/667 MHz yazıyor. Araştırdım piyasada DDR 1066 MHz RAM yok genelde 800 var bir de 4 GB üstünde RAM takarsam işe yarar mı? Gerçi anakart 4 GB yazıyor yine de işin doğrusunu sizler bilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210928-192244.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210928-192303.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 58
Hızlanmaz.

4 GB fazla takamazsınız.

Çok etki etmez hız istiyorsanız SSD almalısınız. Asıl hız o zaman olup bilgisayarınız en az 4-5 kat hızlanır.

4 GB fazla takamazsınız.

Çok etki etmez hız istiyorsanız SSD almalısınız. Asıl hız o zaman olup bilgisayarınız en az 4-5 kat hızlanır.
Ssd aldım şuan mevcut 2 tane farklı ram var birbiriyle uyumlu calışmadığını düşünüyorum ikisi de farklı marka pc ilk acılırken mavi ekran oluyor kapanıp tekrar ikinciye acılıyor bunun sebebi ramler olabilirmi ?

Kesinlikle olabilir, zaten mavi ekran hatalarının birçoğu RAM ve HDD/SSD yani depolama biriminden kaynaklanır.

2x2 veya 1x4 şeklinde takabilirsiniz. Hayır hızlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…