4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 19 Mayıs 2022 #11 Miningçi dedi: İndireceğim ama uzun sürebilir bu arada cihazda Android 4.2 yüklü haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Telefonun işlemcisi bile belli değil, cihaza uygun kurulum metodu var mı onu bilmiyoruz. Custom ROM kurmak isteseniz bile çok zor bulursunuz.
Miningçi dedi: İndireceğim ama uzun sürebilir bu arada cihazda Android 4.2 yüklü haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Telefonun işlemcisi bile belli değil, cihaza uygun kurulum metodu var mı onu bilmiyoruz. Custom ROM kurmak isteseniz bile çok zor bulursunuz.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 19 Mayıs 2022 #12 Her ARM cihaza kafanızın estiği gibi istediğiniz işletim sistemini kuramazsınız CPU-Z sonucuna göre hareket edelim.
Her ARM cihaza kafanızın estiği gibi istediğiniz işletim sistemini kuramazsınız CPU-Z sonucuna göre hareket edelim.
Miningçi Centipat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 12 19 Mayıs 2022 #13 izmirkartali dedi: Bu cihazda SD Card girişi görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Var efendim 356463 dedi: Her ARM cihaza kafanızın estiği gibi istediğiniz işletim sistemini kuramazsınız CPU-Z sonucuna göre hareket edelim. Genişletmek için tıkla... hemen bakıyorum
izmirkartali dedi: Bu cihazda SD Card girişi görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Var efendim 356463 dedi: Her ARM cihaza kafanızın estiği gibi istediğiniz işletim sistemini kuramazsınız CPU-Z sonucuna göre hareket edelim. Genişletmek için tıkla... hemen bakıyorum