Eski Android oyunları nasıl oynanır?

Bruhistan506

Centipat
Daha fazla  
Merhaba eski Android oyunlarını çalıştırdığımda ya bozuk oluyor ya da açılmıyor. Eski oyunları sorunsuz bir şekilde Android 13'te nasıl oynayabilirim ya da bunun emülatörü var mı mobilde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı oyunları bilgisayar üzerinden BlueStacks, MEmu gibi Android emülatörleriyle de deneyebilirsiniz, tabii APK olarak.

Emülatör var mı bilmiyorum ancak bazı eski oyunlar için APK yamalar yapıyor insanlar. YouTube'dan yabancı içeriklere bakın. Mesela ben Android 13'teyken Bully'yi yama kullanarak oynamıştım. Şuan 14 ve 14'te çalışmıyor maalesef.

Android Oyun Club'a baktınız mı?
Desteklenmeyen bir oyunu APK indirseniz de sonuç çoğu zaman hüsran olur. Denemeye değer tabi ama işe yarayacağını düşünmüyorum.

Eski oyunları APK'den yuklersın yabancı kaynaklarda bulursunda ama PS2 PS1 oyunlarınıda PPSSPP gibi oyun emülatörlerinden ISO dosyasını indiripp oynarsın.

Eski oyunları APK'den yuklersın yabancı kaynaklarda bulursunda ama PS2 PS1 oyunlarınıda PPSSPP gibi oyun emülatörlerinden ISO dosyasını indiripp oynarsın.
Hocam ps2 PS1 emülatörünü demiyorum eski android oyunlarını oynatan android 2.3 yada android 4.0 gibi emülatörleri diyorum.

Telefonlar için Android sürümü düşük bir emulator bulmuştum bir ara bulursam yazarm.
(Düzenlendi)
Buldum.

Bunu bende yüklüyorumda inşallah virüsyoktur Allah'a emanet yükledim...

Hocam PS2 PS1 emülatörünü demiyorum eski Android oyunlarını oynatan Android 2.3 ya da Android 4.0 gibi emülatörleri diyorum.

Senin için extra bende bakayım yk onları örnek verdim vardır mutlaka ama eski oyunalrı guncel sürümlerde destekliyor çoğu zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı