Eski Android tabletler nasıl çalıştırılabilir?

ayberks012

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar!
Zamaninda kullanmis oldugum ve bir sure sonra biraktigim iki tane tabletim bulunmakta.
En eski olani hayata dondurdum lakin BIOS ekraninda ve sadece Power tusu BIOS'tan cikip girmeye yariyor. Fotograf atarim onun icin(American Megatrends inc. Ve versiyon yaziyor altta merak edenler icin).

İki numara olan tabletimde 20 dakikadır şarjda lakin hiçbir sekilde yanit vermiyor.

Yardimi dokunacak her kimse yardim ederse sevinirim cok anisi var. Fotoğraf, video mesajlar vs. vs...

Ek olarak volume tuslari sadece dil ve zamani değiştirmeye dogru kayiyor lakin onlarida degistiremedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230413_153237.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 59
Donanımsal hasar olabilir. Bir tamirciye götürmeniz en iyisi olacaktır. Veriler konusunda cihazın içindeki depolama aygıtından veriler kurtarılabilir.

İki numara olan tabletimde 20 dakikadır şarjda lakin hiçbir sekilde yanit vermiyor.

Uzun süre dura dura bataryası ölmüş olabilir hocam. Benim eski Samsung Galaxy S4 mini telefonum vardı açılmıyordu tamirciye gittik yeni batarya aldık ve açmayı başarabildik. Çok sistem gerektirmeyen oyunları (Clash Royale vb.) Ondan oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…