S spidigonzalez Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Eski bir Samsung cihazım var fakat şifresini hatırlamıyorum. Nasıl kırabilirim içindekileri bulmam lazım. Şifre kırma gibi bir şey var mı veya telefoncular bunu yapabiliyor mu?
Arkadaşlar merhaba. Eski bir Samsung cihazım var fakat şifresini hatırlamıyorum. Nasıl kırabilirim içindekileri bulmam lazım. Şifre kırma gibi bir şey var mı veya telefoncular bunu yapabiliyor mu?
Fexed Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 408 Çözümler 10 Yer İstanbul 28 Nisan 2023 #2 Bazı telefoncular yapıyor evet fakat güvenilir bir yere gitmenizi tavsiye ederim.
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 28 Nisan 2023 #3 Cihazın modelini belirtir misiniz?
S spidigonzalez Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #4 Fexed dedi: Bazı telefoncular yapıyor evet fakat güvenilir bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Nyks Athena dedi: Cihazın modelini belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Grand Prime
Fexed dedi: Bazı telefoncular yapıyor evet fakat güvenilir bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Nyks Athena dedi: Cihazın modelini belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Grand Prime
Fexed Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 408 Çözümler 10 Yer İstanbul 28 Nisan 2023 #5 spidigonzalez dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef her telefoncuya güven olmaz. Belki kişisel bilgilerinizi alırlar yada başka bir şey yapabilirler açısından dedim.
spidigonzalez dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef her telefoncuya güven olmaz. Belki kişisel bilgilerinizi alırlar yada başka bir şey yapabilirler açısından dedim.
S spidigonzalez Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #6 Fexed dedi: Maalesef her telefoncuya güven olmaz. Belki kişisel bilgilerinizi alırlar yada başka bir şey yapabilirler açısından dedim. Genişletmek için tıkla... Başında beklemeyi düşünüyorum zaten.
Fexed dedi: Maalesef her telefoncuya güven olmaz. Belki kişisel bilgilerinizi alırlar yada başka bir şey yapabilirler açısından dedim. Genişletmek için tıkla... Başında beklemeyi düşünüyorum zaten.
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 28 Nisan 2023 #7 spidigonzalez dedi: Grand Prime Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar denemiştim. Şifreyi kırarak açıyor. İyi günler dilerim.
spidigonzalez dedi: Grand Prime Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar denemiştim. Şifreyi kırarak açıyor. İyi günler dilerim.