Arkadaşlar merhaba, eskiden sattığım arabamın şimdiki sahibini nasıl bulabilirim? Ulaşabileceğim yer var mı? Sattığım zamanki plakasını biliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, eskiden sattığım arabamın şimdiki sahibini nasıl bulabilirim? Ulaşabileceğim yer var mı? Sattığım zamanki plakasını biliyorum. Teşekkürler.
HGS uygulamaları ile ikinci el araçlar için kilometre ve muayene sorgulamak artık çok kolay! HGS Araç KM Sorgulama, HGS Araç Muayene Sorgulama, HGS Araç Kilometre Sorgulama
hgs.pttavm.com
Şuradan plaka ile sorgularsan, hangi şehirde olduğunu. Muayeneyi nerede yaptırdığını vs. görürsün. Tam sahibini görmek, zor.
İllegalde datasının döndüğünü bile görmüştüm. SQL ile kendi arabamıza bakmıştım bütün bilgileri çıkıyordu. Ülkede veri gizliliği diye bir şey kalmamış.
İllegalde datasının döndüğünü bile görmüştüm. SQL ile kendi arabamıza bakmıştım bütün bilgileri çıkıyordu. Ülkede veri gizliliği diye bir şey kalmamış.