Eski arkadaş ile konuşmak

KyHa

Hectopat
Ortaokul zamanında bir kız arkadaşım (sevgilim değil) vardı. 7-8 sene önceydi ve o zamandan beri konuşmuyoruz. Sadece adını bildiğimden dolayı ulaşmam çok zor oldu ama bir arkadaşım sayesinde numarasını buldum. Ama ne yazacağımı ve yazmak isteyip istemediğimi bilmiyorum. Çünkü bana yeni birisi ile tanışmaktan farklı gelmiyor. Eski arkadaş ile konuşma konusunu pek seven ve becerebilen birisi değilim sanırım. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Gerçekten merak ediyorum.

Hocam muhtemelen sizi unutmuş gitmiş. Yazmayın derim. Dediğiniz gibi yeni biriyle tanışmaktan farkı yok. Çok istiyorsanız yazabilirsiniz.

Hocam muhtemelen sizi unutmuş gitmiş. Yazmayın derim. Dediğiniz gibi yeni biriyle tanışmaktan farkı yok. Çok istiyorsanız yazabilirsiniz.

Sadece unutmadığını biliyorum hocam Ama bu eski arkadaş ile konuşma mevzusunu hiç sevmiyorum artık fobi gibi bir şey oldu bende. Yenilikçi bir insan olmadığım için de olabilir.

Hâl hatır sorabilir, eski günleri konuşabilirsiniz de eski arkadaşlarla konuşunca yeni birisiyle konuşmaktan farkı kalmıyor. Onlar da bu muameleyi çekiyor ya da şöyle düşünülebilir: Eğer gerçekten ulaşma ya da konuşma derdi olsaydı bunca zaman arasından yazan ilk taraf o olurdu da öyle bir niyetleri de yok.

Eski bir anınızı bulursanız onu atabilirsiniz, fotoğraf gibi.

Güzel fikirmiş ama maalesef yok hocam.

Hâl hatır sorabilir, eski günleri konuşabilirsiniz de eski arkadaşlarla konuşunca yeni birisiyle konuşmaktan farkı kalmıyor.

Aynen hocam bu yüzden pek sevmiyorum bu tarz şeyleri. Koskoca 7 sene geçmiş biraz garip geliyor.

Onlar da bu muameleyi çekiyor ya da şöyle düşünülebilir: Eğer gerçekten ulaşma ya da konuşma derdi olsaydı bunca zaman arasından yazan ilk taraf o olurdu da öyle bir niyetleri de yok.

Ya hocam aslında benim de kafamda böyle bir şey yoktu. Geçen haftalarda annemle karşılaşmış ve tanıyıp beni sorarak teyit etmiş o zamanlar tüm yazımı hastanede geçirmeme sebep olan ayağımın kırılmasından dolayı okul zamanında da sıkıntısını çekmiştim. Haliyle annemde ara sıra benimle gelirdi falan oradan hatırlamış. Böyle bir trajikomik olay yaşadım.

Bulmak isteyen bir şekilde buluyor da eski arkadaşlıklara da bağlı kalmamak lazım. Çoğunlukla umursamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…