4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #11 Ozi01 dedi: Hocam tekrar diyorum bunun gibiler benim çevremde de var beni tehdit mi dersin arkadaşsız bırakmak mı dersin (Tehtidlerde benim yaşımdaki çocuklar için korkutucu olabiliyor) inanın değimiyor. Bunu çok içten söylüyorum ki üzülmeyin böyle tiplere. Genişletmek için tıkla... Hocam üzülmüyorum, sadece öfke duyuyorum çok fena.
Ozi01 dedi: Hocam tekrar diyorum bunun gibiler benim çevremde de var beni tehdit mi dersin arkadaşsız bırakmak mı dersin (Tehtidlerde benim yaşımdaki çocuklar için korkutucu olabiliyor) inanın değimiyor. Bunu çok içten söylüyorum ki üzülmeyin böyle tiplere. Genişletmek için tıkla... Hocam üzülmüyorum, sadece öfke duyuyorum çok fena.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #12 479980 dedi: Hocam üzülmüyorum, sadece öfke duyuyorum çok fena. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bence yüz vermeyin. Anladığıma göre şu an sizi arkanızdan bıçakladı ve size muhtaç. Ben olsam şahsen hiç yüz vermezdim.
479980 dedi: Hocam üzülmüyorum, sadece öfke duyuyorum çok fena. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bence yüz vermeyin. Anladığıma göre şu an sizi arkanızdan bıçakladı ve size muhtaç. Ben olsam şahsen hiç yüz vermezdim.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 2 Temmuz 2023 #13 Besle kargayı oysun gözünü siz de ona karşı ters ters konuşmalar yapın. Hatasını anlasın ama asla affetmeyin.
Besle kargayı oysun gözünü siz de ona karşı ters ters konuşmalar yapın. Hatasını anlasın ama asla affetmeyin.