Merhabalar Technopat ailesi, herhangi bir arkadaşımdan almak yerine size sormak istedim. Ben eski bir arkadaşımla tekrar samimi olmak istiyorum. Aramızdaki soğukluğun benim yüzümden olduğunu düşünüyorum. 1 hatta 2 sene önceye kadar çok eğlenirdik onunla karantina vardı. Karantinada sabahlara kadar oyun oynayıp gülerdik ortada komik bir durum olmasına gerek yoktu her türlü mutluyduk her türlü gülüyorduk. Eskisi gibi onunla takılmayı özledim. Bir kere takılmayı denedim fakat tanıdığı normal bir kız arkadaşı yüzünden aramız yine soğuklaştı (Kavga falan yok aramızda. Çocukla ara sıra konuşuyoruz ayda bir iki kere konuşuyoruz 2-3 kelime, fakat kız beni seviyordu teklifini kabul etmedim.). 1 yıl önce yine takılmayı denedim arkadaşımın sevgilisi vardı o yüzden pek imkanlı değildi takılmamız. Tanıştığı kızlar kalbini kırdı toparladık destek çıktım yanında her seferinde. Tekrar samimi olmak istiyorum yine eski günlerdeki gibi gülmek istiyorum eğlenmek istiyorum arkadaşımla bunu nasıl yapabilirim neler yapabilirim? Sorunuz varsa ne olursa olsun sorabilirsiniz desteklerinizi bekliyorum her şey için teşekkür ederim. Ek olarak şunu söylemek istedim bu arkadaşım da bana diyordu ara sıra eskisi gibi takılmak istiyorum diye.