Eski Bellekler oyunlarda düşük performans verir mi ?

BlurTM

Hectopat
Makaleler
5
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Ama bellekler eski ne kadar eski derseniz 4 5 senelik bellekler. Bir diğer sorun ise belleklerin CL değeri ile MHZ değerleri bile farklı hatta markaları da farklı. Oyunlarda herhangi bir performans düşüklüğü olur mu. Sadece oyunlarda değil genel kullanımda da performans düşüklüğü de olur mu ?

5 sene ise değiştirme vakti gelmiştir. Zaten büyük ihtimalle DDR2 olduğundan yeni sisteminde kullanamassın.

Anakart sayfasında desteklenen RAM ve bilgilerine ulaşabilirsin.
Bahsettiğin şekilde bazen çalışmadığı da oluyor sistemin ama seninki çalıştığına göre olacak şey şudur, en düşük konfigürasyona sahip RAM hızında çalışır. AIDA gibi programlarla ya da bios ilgili arayüzü varsa oradan bakabilirsin.

Bence kingston marka belleklerden uzakdur Gskıll yada corsair marka bellekleri seç daha sağlıklı olur.

Kingston bellek üretiminde 1 numara markalardan biridir. İlla GS ya da Corsair almak gerekmez. Adamlar ömür boyu garanti veriyor belleklerine.

Kingston bellek üretiminde 1 numara markalardan biridir. İlla GS ya da Corsair almak gerekmez. Adamlar ömür boyu garanti veriyor belleklerine.
Doğru olabilir ama benim hep başım kingstondan yandı. Flash bellek aldım bozuldu ram aldım onlarda çalışmadı.
Yani bu yorumum bazı kötü anılardan dolayı bence hala uzakdurulmalı kingstondan.

Kingston alan ve sorunsuz kullanan çok kişi var. Ben 7 senedir Kingston bellek kullanıyorum. Hala taş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…