Eski bilgisayar için işlemci önerisi

Bütçe
0-1000tl

yalcin4

Centipat
Daha fazla  
RAM
4 + 4 GB
Anakart
ASRock G41M-S3
Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ancak hazırda bütçem olmadığı için şimdilik elimdeki bilgisayarla idare etmek için ufak ufak düzeltiyorum. Ayrıca bilgisayarda 10+ yıldır elimde ve hiç bakım yapmadım. İşlemcisini değiştirmek istiyorum Trendyol mağazasında iki tane işlemci buldum biraz araştırdım diğer önerilen işlemciler Ali Express gibi ne olduğu belirsiz sitelerde satılıyor o yüzden sadece bu ikisini bulabildim. Uyumlu olup olmadığını veya ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum. İkisinden hangisini almamı önerirsiniz? Veya başka bir öneriniz varsa link atarsanız bakabilirim. Teşekkürler hepinize.

Bilgisayar özelliklerim:

CPU: Intel Pentium E6600 65.0W 3.06GHz
Mainboard: ASRock G41M-S3
BIOS: American Megatrends ınc. P1.40
Memory: DDR3 4 GB + 4 GB RAM.
Graphics: NVIDIA GeForce 7300 GT 512MB.

E5450'yi 2.el platformlarında ara daha uyguna illaki karşına çıkar, ekran kartını da GTX 750 Ti falan olarak güncellesen birçok oyunu Low ayarlarda onarsın.

Son 3-4 sene içinde çıkan oyunlar hariç !

Interl Xeon E5450 tabii ki
E5450'yi 2.el platformlarında ara daha uyguna illaki karşına çıkar, ekran kartını da GTX 750 Ti falan olarak güncellesen birçok oyunu Low ayarlarda onarsın.

Son 3-4 sene içinde çıkan oyunlar hariç !
E5450 alacağım öyleyse. İkinci el pek güvenmiyorum hemde bulunduğum konum sıkıntılı. İşlemciden sonra ekran kartına da bakacağım zaten. GTX 1050 Ti vb. alabilirim son zamanlarda en dandik PC kasası bile 9k dan başlıyor. Adam akıllı bir butçe ayarlayana kadar elimdeki kasayı düzeltip biraz daha idare etmeye çalışıyorum. Linkteki E5450yi aldığımda sorun çıkmadan çalıştırır diye düşünüyorum. Çok teşekkürler yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…