Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ancak hazırda bütçem olmadığı için şimdilik elimdeki bilgisayarla idare etmek için ufak ufak düzeltiyorum. Ayrıca bilgisayarda 10+ yıldır elimde ve hiç bakım yapmadım. İşlemcisini değiştirmek istiyorum Trendyol mağazasında iki tane işlemci buldum biraz araştırdım diğer önerilen işlemciler Ali Express gibi ne olduğu belirsiz sitelerde satılıyor o yüzden sadece bu ikisini bulabildim. Uyumlu olup olmadığını veya ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum. İkisinden hangisini almamı önerirsiniz? Veya başka bir öneriniz varsa link atarsanız bakabilirim. Teşekkürler hepinize.
E5450'yi 2.el platformlarında ara daha uyguna illaki karşına çıkar, ekran kartını da GTX 750 Ti falan olarak güncellesen birçok oyunu Low ayarlarda onarsın.
E5450'yi 2.el platformlarında ara daha uyguna illaki karşına çıkar, ekran kartını da GTX 750 Ti falan olarak güncellesen birçok oyunu Low ayarlarda onarsın.
E5450 alacağım öyleyse. İkinci el pek güvenmiyorum hemde bulunduğum konum sıkıntılı. İşlemciden sonra ekran kartına da bakacağım zaten. GTX 1050 Ti vb. alabilirim son zamanlarda en dandik PC kasası bile 9k dan başlıyor. Adam akıllı bir butçe ayarlayana kadar elimdeki kasayı düzeltip biraz daha idare etmeye çalışıyorum. Linkteki E5450yi aldığımda sorun çıkmadan çalıştırır diye düşünüyorum. Çok teşekkürler yardımınız için.