Windows 10 LTSB/LTSC. Oyun yoksa Windows 7/Windows 8.1.Arkadaşlar biliyorum kırpılmış Windows'lar her zaman güvenli değildir fakat kişisel şeyler yapmayacağım için bir işletim sistemi önerebilir misiniz?
Windows 10 ReviOS kullanmanızı öneririm. Gayet güzel, kendim de deneyimlemiştim. Windows 11 de aynı şekilde hemen hemen aynı Ram kullanımları vardı. Windows 11 ReviOS kurabilirsiniz size kalmış.Arkadaşlar biliyorum kırpılmış Windows'lar her zaman güvenli değildir fakat kişisel şeyler yapmayacağım için bir işletim sistemi önerebilir misiniz?
Windows 10 kaldırırsa 10 indir kaldırmazsa 8.1 yada 7 indir. 8.1 ile 7 arasında kalırsan 7 öneririm.Arkadaşlar biliyorum kırpılmış Windows'lar her zaman güvenli değildir fakat kişisel şeyler yapmayacağım için bir işletim sistemi önerebilir misiniz?
Windows 10'un kırpılmış versiyounu. Zaten Windows 10Windows 10 kaldırırsa 10 indir kaldırmazsa 8.1 yada 7 indir. 8.1 ile 7 arasında kalırsan 7 öneririm.
Araştırdım, RewiOsda güzelmiş.Windows 10 ReviOS kullanmanızı öneririm. Gayet güzel, kendim de deneyimlemiştim. Windows 11 de aynı şekilde hemen hemen aynı Ram kullanımları vardı. Windows 11 ReviOS kurabilirsiniz size kalmış.
Windows 10 kaldırırsa 10 indir kaldırmazsa 8.1 ya da 7 indir. 8.1 ile 7 arasında kalırsan 7 öneririm.
Oyun için değil. Bilgisayarın grafikleri yok daha.
Windows 10'un kırpılmış versiyounu. Zaten Windows 10.
Araştırdım, rewiosda güzelmiş.
Evet, Ona Benzer.Windows 10 Super Lite var kırpılmış versiyon diye ondan mı bahsediyorsun.
O kadar değil7 de kaldırmazsa Vista Vista'da kaldırmazsa XP.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.