Eski bilgisayar için Windows sürümü önerisi

myu

Hectopat
Arkadaşlar biliyorum kırpılmış Windows'lar her zaman güvenli değildir fakat kişisel şeyler yapmayacağım için bir işletim sistemi önerebilir misiniz?

Arkadaşlar biliyorum kırpılmış Windows'lar her zaman güvenli değildir fakat kişisel şeyler yapmayacağım için bir işletim sistemi önerebilir misiniz?
Windows 10 LTSB/LTSC. Oyun yoksa Windows 7/Windows 8.1.

Windows 10 ReviOS kullanmanızı öneririm. Gayet güzel, kendim de deneyimlemiştim. Windows 11 de aynı şekilde hemen hemen aynı Ram kullanımları vardı. Windows 11 ReviOS kurabilirsiniz size kalmış.

İfadeler: myu
Windows 10 kaldırırsa 10 indir kaldırmazsa 8.1 yada 7 indir. 8.1 ile 7 arasında kalırsan 7 öneririm.

Oyun değil sadece İş içinse Windows 7 en sağlıklısı olur.

Oyun için değil. bilgisayarın grafikleri yok daha

Windows 10 kaldırırsa 10 indir kaldırmazsa 8.1 yada 7 indir. 8.1 ile 7 arasında kalırsan 7 öneririm.
Windows 10'un kırpılmış versiyounu. Zaten Windows 10

Windows 10 ReviOS kullanmanızı öneririm. Gayet güzel, kendim de deneyimlemiştim. Windows 11 de aynı şekilde hemen hemen aynı Ram kullanımları vardı. Windows 11 ReviOS kurabilirsiniz size kalmış.
Araştırdım, RewiOsda güzelmiş.

Windows 10 kaldırırsa 10 indir kaldırmazsa 8.1 ya da 7 indir. 8.1 ile 7 arasında kalırsan 7 öneririm.

7 de kaldırmazsa Vista Vista'da kaldırmazsa XP.

Oyun için değil. Bilgisayarın grafikleri yok daha.

Windows 10'un kırpılmış versiyounu. Zaten Windows 10.

Araştırdım, rewiosda güzelmiş.

Windows 10 Super Lite var kırpılmış versiyon diye ondan mı bahsediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…