H havvahtn Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Temmuz 2021 #11 nickyokaga dedi: KDE Neon, İlledelinux, Debian gibi alternatifler varken güçsüz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bunlar hakkında hiçbir fikrim yok, bakacağım şimdi
nickyokaga dedi: KDE Neon, İlledelinux, Debian gibi alternatifler varken güçsüz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bunlar hakkında hiçbir fikrim yok, bakacağım şimdi
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 30 Temmuz 2021 #12 havvahtn dedi: RAM 4 GB, işlemcisi de i5-3210M CPU 2, 50GHz çift çekirdek. Genişletmek için tıkla... Ya Windows 8 ya da Linux Mint işini görür diğer sürüm yavaş olabilir yani Ubuntu sürümü.
havvahtn dedi: RAM 4 GB, işlemcisi de i5-3210M CPU 2, 50GHz çift çekirdek. Genişletmek için tıkla... Ya Windows 8 ya da Linux Mint işini görür diğer sürüm yavaş olabilir yani Ubuntu sürümü.
A Anakin1108 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #13 TimoLoX dedi: Dostum sen Ubuntu kur gitsin windowsuda sadece oyun için kullanıyorum yoksa çöp bir işletim sistemi oyun oynamasam direk Ubuntu'ya geçerim. Genişletmek için tıkla... Linux üzerinden Wine veya bottles gibi uygulamaları da kullanabilirsiniz. Hem bilgisayarınız Windows gibi büyük bir işletim sistemini arka planda uzun süre çalıştırmayacaktır, hem de oyunlarınızı oynarken sorun çekmeyeceksinizdir.
TimoLoX dedi: Dostum sen Ubuntu kur gitsin windowsuda sadece oyun için kullanıyorum yoksa çöp bir işletim sistemi oyun oynamasam direk Ubuntu'ya geçerim. Genişletmek için tıkla... Linux üzerinden Wine veya bottles gibi uygulamaları da kullanabilirsiniz. Hem bilgisayarınız Windows gibi büyük bir işletim sistemini arka planda uzun süre çalıştırmayacaktır, hem de oyunlarınızı oynarken sorun çekmeyeceksinizdir.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #14 nickyokaga dedi: İlledelinux Genişletmek için tıkla... Onermissin ancak indirme baglantisi yok hicbir yerde. Ayrica gelistirilmiyor artik.
nickyokaga dedi: İlledelinux Genişletmek için tıkla... Onermissin ancak indirme baglantisi yok hicbir yerde. Ayrica gelistirilmiyor artik.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #15 elpscrack dedi: Onermissin ancak indirme baglantisi yok hicbir yerde. Ayrica gelistirilmiyor artik. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim zaman vardı.
elpscrack dedi: Onermissin ancak indirme baglantisi yok hicbir yerde. Ayrica gelistirilmiyor artik. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim zaman vardı.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #16 nickyokaga dedi: Önerdiğim zaman vardı. Genişletmek için tıkla... Onerdigin zaman gelistirmeyi birakmisti. Haliyle kendi sitesini de kapatmisti. Neyse, tarihe bakmadan yazmistim zaten. Yine de iyi denk gelmis.
nickyokaga dedi: Önerdiğim zaman vardı. Genişletmek için tıkla... Onerdigin zaman gelistirmeyi birakmisti. Haliyle kendi sitesini de kapatmisti. Neyse, tarihe bakmadan yazmistim zaten. Yine de iyi denk gelmis.